Pyramid Analytics debuteert in Barc Business Intelligence Score

Pyramid Analytics debuteert in Barc Business Intelligence Score
  • B2b
  • 17 nov 2016 @ 11:00
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • ContentZakelijkOnderzoek

Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, kondigt aan dat BI Office voor het eerst is opgenomen in het Barc Business Intelligence Score 2016 rapport. Pyramid Analytics werd onlangs nog door Barc erkend voor zijn uitstekende prestaties in de BI Survey 2016 en behaalde eerste plaatsen in een aantal belangrijke categorieën.

BI Office is een business analytics-platform waarmee individuen - van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers - hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Het webgebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance.

Uitgebreid onderzoek
Dit is het tweede jaar dat Barc zijn Score-rapport publiceert, een uitgebreid onderzoek, waarin de leidende leveranciers in de markt voor business intelligence-platformen worden geanalyseerd. ‘Gezien de functionaliteit en de mogelijkheid om verschillende gebruiksscenario's te ondersteunen binnen een organisatie in één geïntegreerd product, en door de versterking van de marktexecutie, is de Pyramid Analytics goed gepositioneerd voor marktuitbreiding’, zegt Larissa Seidler, senior analyst bij Barc.

Marktexecutie
De Barc Score evalueert leveranciers op twee gebieden: portfoliomogelijkheden en marktexecutie. Portfoliomogelijkheden omvatten de functionaliteit van het product, de infrastructuur en portfolio-integratie en volwassenheid. Het onderdeel marktexecutie richt zich op de productstrategie, klanttevredenheid, sales-strategie, financiën, geografische dekking, ecosysteem, marketingstrategie en organisatorische kracht.

Onderscheidende punten
De Score belicht een aantal onderscheidende punten van BI Office:

Content lifecycle tracking en delen. Door business-logica en visualisaties los te koppelen van het datamodel, stelt BI Office gebruikers in staat om eigen berekeningen en sets te delen voor hergebruik binnen de hele onderneming. Als die logica vervolgens gewijzigd moet worden, zal het alle actieve content die er naar verwijst, van dashboards tot rapporten, updaten. Gebruikers kunnen logica eenmaal aanmaken, opslaan op de server en er in realtime naar verwijzen, in plaats van deze op te slaan in documenten op een geïsoleerde desktop of op een gedeelde netwerklocatie.

Dynamische tekst die data storytelling verbetert. BI Office maakt storytelling eenvoudig mijn zijn dynamische-tekstmogelijkheden. Gebruikers kunnen data-driven tekst aanmaken die verandert op basis van regels die ze hebben opgesteld. Hierdoor kunnen alle zakelijke gebruikers gemakkelijk verhalen samenstellen die contextueel met de data samenhangen. Hiermee wordt data omgezet naar informatie waarmee betere beslissingen genomen kunnen worden.

Volledig analytics-platform. BI Office biedt self-service functies voor eindgebruikers van alle niveaus. Dit gebruiksgemak omvat geavanceerde analytische mogelijkheden, zoals forecasting, clustering en voorspellende modellen die toegankelijk zijn voor gebruikers van alle technische niveaus. Met BI Office wil Pyramid Analytics flexibiliteit ondersteunen, zonder in te leveren op governance en security.

Erkenning
‘Wij bijzonder verheugd dat Pyramid Analytics door de Barc Score een hoge beoordeling heeft gekregen in de categorie portfoliomogelijkheden, wat laat zien hoe goed een product voldoet aan de behoeften van de klant’, zegt Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van Pyramid Analytics. ‘Deze beoordeling is een verdere validatie van onze strategie om enterprise-readiness te leveren, en het is geweldig om deze erkenning van Barc te krijgen.’ Het rapport is hier te downloaden. 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken