Koopmans en Botman leiden Porter Novelli

Koopmans en Botman leiden Porter Novelli
  • Bureaus
  • 30 apr 2014 @ 16:21
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PRPersonaliaCommunicatieZakelijk

Porter Novelli benoemt Monique Botman en Petra Koopmans per 1 juni als het nieuwe directieteam van Porter Novelli Nederland. Botman is als managing director verantwoordelijk voor het dagelijks management van het bureau. Koopmans richt zich als co-managing director op kennis- en talent development en internationale samenwerking.

Botman (rechts op foto) en Koopmans volgen de huidige managing director Frank Peters op, die Porter Novelli per 1 juli verlaat. Beiden waren de afgelopen jaren bij het bureau actief als account director en tevens lid van het managementteam.

Karen van Bergen, CEO Porter Novelli International: “De benoeming van Monique en Petra zorgt voor een uitstekende opvolging van vertrekkend MD Frank Peters. Monique en Petra vullen elkaar, zowel qua ervaring als persoonlijkheid, uitstekend aan. Ik ben bijzonder trots dat wij binnen Porter Novelli over zoveel talent beschikken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Monique en Petra ons mooie en diverse klantenportfolio uitstekend zullen bedienen en de solide positie van het bureau verder gaan uitbouwen.”

Monique Botman werkt sinds 2008 bij Porter Novelli en geeft leiding aan het non-profit en overheidsteam. Ze heeft de dienstverlening aan de overheid sindsdien een sterke positie binnen het klantenportfolio van Porter Novelli gegeven. Ze ontwikkelde onder meer grote publiekscampagnes zoals Jij&Overijssel (provincie Overijssel) en ‘Over op IBAN’ (De Nederlandsche Bank). Daarnaast adviseert Botman opdrachtgevers over interne communicatie, issues, positionering en ontwikkelt ze content strategieën. Vóór Porter Novelli vervulde Monique verschillende communicatiefuncties bij Rijkswaterstaat Noord-Holland, was ze hoofd communicatie bij de Gemeente Heemskerk en teamleider communicatie bij de provincie Noord-Holland.

Petra  Koopmans is sinds 2006 werkzaam bij Porter Novelli en adviseerde opdrachtgevers in onder meer hr, food en finance over uiteenlopende communicatievraagstukken. Ze ontwikkelde vele pr, corporate reputatie en thought leadership programma’s en adviseert over crises en issues. Ze leidt onder andere de teams voor Nestlé (corporate) en Monsterboard. Koopmans is tevens trainer bij Porter Novelli en geeft media- en presentatietrainingen en spreekt regelmatig op congressen. Vóór Porter Novelli was Koopmans werkzaam bij KPMG in verschillende interne en externe communicatiefuncties.

Botman en Koopmans blijven beiden actief werken voor klanten en business development. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken