Frédérique Demenint in directie van Hill+Knowlton

Frédérique Demenint in directie van Hill+Knowlton
  • Bureaus
  • 30 sep 2014 @ 12:42
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • MarketingZakelijkCommunicatiePersonaliaPR

Hill+Knowlton Strategies Nederland benoemt Frédérique Demenint-van der Ven (42) met ingang van 1 oktober tot directielid van het communicatieadviesbureau. Demenint is bijna twintig jaar werkzaam in het communicatievak waarvan ruim elf jaar bij Hill+Knowlton. Bij dit bureau leidt zij de activiteiten op het gebied van corporate communicatie en crisiscommunicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor client services en de marketing van het bureau.

Met deze uitbreiding bestaat de directie van Hill+Knowlton in Nederland uit vier mensen. Dit reflecteert de snelle groei die het bureau in de afgelopen drie jaar doormaakte. De omzet groeide in die periode met meer dan 50%, wat ook een uitbreiding van het aantal medewerkers met zich meebracht.

'Met Frédérique in de directie versterken we het operationele leiderschap van het bureau', zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton. 'De uitbreiding stelt ons in staat de span of control binnen de directie optimaal te kunnen inrichten. Dit leidt tot meer slagkracht om de ontwikkeling van Hill+Knowlton verder vorm te geven en onze positie als trusted adviser bij de meest uitdagende communicatievraagstukken uit te bouwen.'

Demenint-Van der Ven heeft zich volgens Heijnen in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend adviseur van directies, met een scherpe blik op de kwaliteit van dienstverlening. 'Juist in tijden van snelle groei is het van belang om veel aandacht te geven aan klantrelaties en kwaliteitsbewaking en met haar in de directie beleggen we dit nu op het hoogste niveau.'  

Per 1 oktober bestaat de voltallige directie van het bureau uit Ingo Heijnen (CEO), Jack de Vries (Board Director, practice lead PA), Frédérique Demenint-Van der Ven (Board Director, practice lead corporate) en Jenny Grevenstuk (Finance Director).

Hill+Knowlton is sinds 1972 een van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland, werkzaam voor zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Het bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Hill+Knowlton Strategies met 88 kantoren in 49 landen. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken