Gladior doet online marketing voor Klomp

Gladior doet online marketing voor Klomp
  • Bureaus
  • 3 nov 2014 @ 14:47
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • OnlineE-marketingZakelijkMarketingStrategie

Online marketingbureau Gladior gaat voor Klomp Groepsvervoer uit Ede de totale online marketingbehoefte vervullen. De bedrijven zijn vorige week een samenwerking aangegaan. De vervoerdersmarkt is volop in beweging en steeds meer consumenten en bedrijven oriënteren zich online om een geschikte dienstverlener te vinden. Juist in de B2B-sector is online marketing met een opmars bezig. Daarom zien beide partijen de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Voor Klomp Groepsvervoer een goede reden om een online marketingstrategie in te zetten. Gladior helpt bij het opzetten en uitvoeren van de online marketingactiviteiten met als doel om relevante online doelgroepen te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten.

Ron Bolderman van Klomp Groepsvervoer: 'Vindbaar zijn op het internet als bedrijf, maar ook met onze diensten, is voor ons erg belangrijk. Niet alleen wanneer de doelgroep zoekt naar ‘Klomp Vervoer’ of ‘Klomp Groepsvervoer’, maar juist zoekt op basis van de vervoersbehoefte die zij hebben. We bieden vele soorten vervoer aan voor uiteenlopende doelgroepen. Het is dan ook van belang dat we dit goed over weten te brengen via het internet, zodat men weet dat wij hen kunnen helpen.'

Met de online marketingcampagne zal Gladior verschillende disciplines inzetten om de dienstverlening van Klomp zo goed mogelijk op het internet te positioneren. Het doel is om de uiteenlopende dienstverlening van Klomp beter vindbaar te maken voor de doelgroepen die zoeken op basis van de vervoersvraagstukken die zij hebben.

Klomp Groepsvervoer is een nationaal opererend vervoers- en mobiliteitsbedrijf en verzorgt sinds 1925 onder andere personen- en groepsvervoer voor gemeenten, scholen, zorginstellingen en bedrijven. De passagiers bestaan voor een groot deel uit scholieren, mensen met een zorgbehoefte en medewerkers van organisaties. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit meer dan 900 medewerkers en een wagenpark van meer dan 1.000 voertuigen. 

Gladior heeft bijna vijftien jaar ervaring op het gebied van online marketing. Dagelijks werkt het bureau voor opdrachtgevers uit heel Nederland zoals BNN, ASR, BVA Auctions en Oger, maar ook sterke lokale partijen zoals Vredestein, Asito, Eurol en Gullimex.

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken