Reclamebureau SuperRebel lanceert Cava Brutal

Reclamebureau SuperRebel lanceert Cava Brutal
  • Bureaus
  • 20 nov 2014 @ 10:10
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkCreatieBrandingInspiratie

Lekker branchevreemd: reclamebureau SuperRebel komt met een eigen bubbelwijn, Cava Brutal. Zelf spreekt het bureau over 'een non-traditioneel, non-conformistisch en "non parlez Français"-achtige bubbel.' Het Spaanse drankje is bedoeld als kerst- of nieuwjaarsgeschenk 'waarmee je kleur bekent en een statement maakt'. Cava Brutal is verkrijgbaar via de webshop SuperRebel.com.

'Cava Brutal is het antwoord op de traditionele wereld van overgewaardeerde champagnes die alleen op naam varen', aldus Lodewijk Varossieau. 'Deze cava is een bubbelende wijn van topkwaliteit. Dankzij een rijping van 18 maanden mag het zichzelf een reserva noemen, vergelijkbaar met de betere champagnes. En als we dan ook nog een andere mythe om zeep mogen helpen. Mousserende wijnen en dus ook cava’s kun je prima bewaren. Deze Cava Brutal is een vintage cava uit 2012, een prachtig Spaans wijnjaar. De smaak wordt met de tijd een tikje minder fruitig en wat meer nootachtig.'

Cava Brutal werd ontwikkeld door creative agency SuperRebel.com uit Breda, in samenwerking met de Spaanse wijnmaker Joan Rovira. Deze vintage reserva uit 2012 heeft een prachtig eigen karakter. Met een rebelse ondertoon en met genoeg complexiteit om je keer op keer te verrassen. De cava is samengesteld uit de druivenrassen Macabeo, Xarello, Parellada, Chardonnay en – niet te vergeten – uit een flinke dosis mentaliteit.

Het design van de fles rekent volgens SuperRebel af met de traditionele wereld van champagne en gaat niet alleen qua inhoud, maar zeker ook visueel de strijd aan met de bekende champagnemerken. Weg met de tierelantijnen, krulletters en glimmende nepmedailles: Cava Brutal is ook voor het oog een feestje en zorgt voor nog meer feestvreugde tijdens de most brutiful time of the year.

Cava Brutal wil naast een uitgesproken eindejaarsgeschenk ook een vaste plek veroveren in het Nederlandse wijnschap. Naast een aantal geselecteerde adressen is het drankje op dit moment verkrijgbaar in de webshop van SuperRebel.com voor € 99,- per doos van zes flessen. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken