Vijf partners voor SmartAgent-MarketResponse

Vijf partners voor SmartAgent-MarketResponse
  • Bureaus
  • 10 feb 2015 @ 14:01
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • MarketingZakelijkStrategieOnderzoek

SmartAgent-MarketResponse heeft overeenkomsten gesloten met vijf nieuwe associate partners. Hierdoor maken Ascendors, Bureau Buhrs, Heartbeat Strategy, Mainspring Advies en ThirdPlace onderdeel uit van het netwerk van SmartAgent-MarketResponse. De partijen gaan gebruik maken van elkaars expertise.

De afgelopen maanden is SmartAgent-MarketResponse bezig geweest met het vinden van geschikte associate partners. Met wederzijdse, specifieke branchekennis zijn zij in staat de klant nog beter van dienst te zijn.

Directeur Jorgen Botermans: 'De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. In de economie van vandaag is flexibiliteit een sleutelbegrip geworden. Van bedrijven en instellingen wordt continue aanpassing gevraagd. Ook wij vinden het enorm belangrijk om te flexibiliseren. Zo kunnen we nog beter op de veranderende vraag in de markt in spelen. Één van de manieren waarop wij hier invulling aan geven is door de samenwerking aan te gaan met Associate Partners. Zelfstandige professionals, die zich op een bepaald gebied gespecialiseerd hebben. Via ons gezamenlijke netwerk gaan wij onze opdrachtgevers nog meer toegevoegde waarde bieden. Daarnaast werken wij met onze Associate Partners aan business development. Ondanks dat we zeer tevreden zijn met deze nieuwe partners blijven we doorzoeken naar verdere uitbreiding in ons netwerk.'

Ascendors: gericht vernieuwen van businessmodellen en organisaties

Ascendors is hét adviesbureau voor ondernemers die vooruit willen. Vanuit een groeiambitie, om voorsprong op de concurrentie te creëren of om de onderneming voor te bereiden op verkoop of overdracht. Ascendors helpt haar klanten met het richten en realiseren van vernieuwing en groei. Door samen met klanten toekomstgerichte verdienmodellen te ontwikkelen en te zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe markten, producten en diensten. Maar ook door het uitwerken van vernieuwende manieren van organiseren en produceren.. Door de samenwerking met SmartAgent-MarketResponse kan Ascendors haar klanten nóg meer waarde leveren op het gebied van marktinformatie en –trends, klantinzicht en het ontsluiten van data. Stuk voor stuk essentiële zaken als het gaat om het gericht vernieuwen van businessmodellen en organisaties. Als onderdeel van de samenwerking ontwikkelen Ascendors en SmartAgent-MarketResponse gezamenlijke instrumenten en diensten. Doorgroeiscan.nl is hier een mooi eerste voorbeeld van.

Bureau Buhrs: corporate branding voor locaties, wijken en steden

Bureau Buhrs is een communicatiebureau dat zich inzet voor de vernieuwing van ‘stad en land’, waarbij de menselijke kant voorop staat. Zij zijn actief in de wereld van bouwen, wonen, gebiedsontwikkeling, infrastructuur en vastgoed. In deze velden werken zij zowel voor overheid als private partijen. Bureau Buhrs wil met communicatie en marketing bijdragen aan een succesvolle toekomst voor locaties, wijken en steden. Zij doen dit door ondersteuning te bieden op project- en beleidsniveau. Ook helpen zij organisaties die aan deze toekomst werken met corporate branding. Bij dit werk koppelen zij wetenschappelijke kennis nadrukkelijk aan creativiteit. “De enorme kennis van SmartAgent-MarketResponse op het gebied van segmentatie en profiling zorgt voor een perfecte afstemming van de openbare ruimte op de belevingswerelden van haar gebruikers”.

Heartbeat Strategy: fact-based advies over MVO

Heartbeat Strategy is toegewijd aan organisaties die hun business willen versterken door maatschappelijke waarde te creëren. Zij ontwikkelen concepten, strategieën en proposities op het gebied van, maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO-beleid, -positionering, -innovatie en -communicatie. “Heartbeat Strategy werkt vanuit de overtuiging dat, als er zowel vanuit People, Planet als Profit wordt gehandeld, er duurzame waardecreatie ontstaat. Hierdoor kunnen organisaties hun MVO-doelstellingen én business doelstellingen bereiken”, aldus mede-eigenaar Tim Mazajchik. De samenwerking van Heartbeat Strategy en SmartAgent-MarketResponse zorgt voor een fact-based advies over corporate social responsibility.

Mainspring Advies: optimaal begrip van woningsector

Mainspring Advies is een onderzoek- en adviesbureau op het gebied van woon- en leefomgeving van mensen. Zij combineren grote hoeveelheden consumentendata van SmartAgent-MarketResponse, over feitelijk gedrag met de resultaten van gesprekken met consumenten. Gert Jan Hagen en Gert Jan Fernhout van Mainspring Advies combineren een stevige sociaalwetenschappelijke basis met een enorme praktijkervaring. “Wij zetten de kennis om in modellen die in staat zijn het consumentengedrag beter te voorspellen.” De gezamenlijke expertise Mainspring Advies en SmartAgent-MarketResponse garandeert onze relaties een optimaal begrip van de woningsector.

ThirdPlace: complete advisering over haalbare vastgoedprojecten

ThirdPlace richt zich voor haar adviespraktijk op het ontwikkelen van visies en concepten voor gebouwen, zoals bijvoorbeeld winkelcentra, stations of industrieel erfgoed, en gebieden, waaronder binnensteden, woonwijken of universiteitscampussen. De (beoogde) gebruikers, de kwaliteit van de plek en het vastgoed worden daarbij altijd in samenhang bekeken om tot een robuuste positionering te komen. De markt vraagt steeds meer om fact-based advies, waarbij de behoeften en wensen van de verschillende gebruikers centraal staan. Men wenst stevige en concrete onderbouwing van visies en concepten voor bestaande of nieuwe vastgoedprojecten. Dat is waar ThirdPlace en SmartAgent-MarketResponse elkaar hebben gevonden. De uitbundige klantkennis en vooruitstrevende onderzoekstechnieken van SmartAgent-MarketResponse op het gebied van segmentatie, profiling en targeting, aangevuld met de visionaire vertaalslag van ThirdPlace, leiden tot een complete advisering over haalbare vastgoedprojecten. Met een onderscheidend vermogen dat op maat gesneden is voor duidelijk gedefinieerde klantgroepen.

SmartAgent-MarketResponse is een samenwerking tussen de bureaus MarketResponse en SmartAgent. Zij combineren 45 jaar ervaring in onderzoek en consumer profiling om bedrijven te helpen hun klanten écht te leren kennen.  

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken