Citrix kiest voor Yellow Communications

Citrix kiest voor Yellow Communications
  • Bureaus
  • 21 apr 2015 @ 09:33
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PRCommunicatiePromotieMedia

Citrix kiest Yellow Communications voor de ondersteuning van zijn communicatiestrategie en positionering in de Benelux. Het cloud- en softwarebedrijf staat al ruim 25 jaar aan de basis van de transformatie van werkplekken en de manier van samenwerken binnen organisaties. Yellow Communications zal als strategische communicatiepartner Citrix in de Benelux adviseren over de juiste marktbenadering en mediastrategie.

Uiteraard gaat Yellow zich ook bezighouden met alle dagelijks voorkomende PR- en communicatie-activiteiten, zoals het verzorgen van persberichten, het schrijven blogs, het begeleiden van evenementen en interviews en het inzetten van social media.

'Citrix vindt telkens opnieuw uit hoe mensen werken, vergaderen en communiceren', zegt Alexandre Le Coq, PR-manager West-Europa van Citrix. 'Onze technologie is een strategisch instrument waarmee we een volledig digitale en virtuele werkruimte creëren met een ongeëvenaarde ervaring voor eindgebruikers. Wij willen onze boodschap richting onze doelgroepen verbreden en hierin scherper differentiëren. Door hun geïntegreerde en strategische PR- en communicatieaanpak, vertrouwen we op Yellow Communications om dit waar te maken voor Citrix in de Benelux.'

Met de introductie van de mobile workspaces, startte Citrix met het vergroten van de zakelijke en persoonlijke mobiliteit. Hierdoor kunnen mensen nu werken met een snelle, veilige toegang tot hun apps, bestanden en diensten die ze nodig hebben op elk apparaat - ongeacht waar ze zich bevinden. Citrix ontwikkelt zich op dit moment verder als dienstverlener op het gebied van de ‘software-defined workplace’ door het samenbrengen van virtualisatie, mobility management, netwerken en SaaS-oplossingen.

Karin van Geelen, directeur-eigenaar van Yellow Communications: 'Dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan en het feit dat we al sinds 2005 klanten helpen hun verhaal bij de juiste doelgroepen te laten beklijven. Dit doen we door resultaatgericht te werken vanuit de 3 B’s: behoefte, belofte en bewijs. We zijn trots op Citrix als nieuwe klant in dit feestelijke jaar.'

Citrix (NASDAQ:CTXS) leidt de transitie naar de ‘software-defined workplace’ door het samenbrengen van virtualisatie, mobility management, netwerken en SaaS-oplossingen, om nieuwe manieren te ontwikkelen waardoor organisaties en mensen beter kunnen werken. Citrix-oplossingen voorzien in veilige mobiele werkomgevingen waarin mensen toegang hebben tot apps, desktops, data en communicatie op ieder device, over ieder netwerk en in de cloud. Met een jaaromzet in 2014 van 3,14 miljard dollar worden Citrix-oplossingen gebruikt in meer dan 330.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd.

Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat organisaties helpt bij het vinden en vertellen van hun verhaal, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en waardoor hun doelgroep in beweging komt. Het Nederlandse bureau werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire.  

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken