Nieuwkomer Licht bemiddelt zzp'ers en klanten

Nieuwkomer Licht bemiddelt zzp'ers en klanten
  • Bureaus
  • 21 apr 2015 @ 12:27
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • NieuwkomersMarketingBranding

Het nieuwe bureau Licht is deze week van start gegaan als partner voor zelfstandige professionals en voor organisaties die een capaciteits- of een inhoudelijk vraagstuk hebben. Daarbij richt Licht zich op de terreinen marketing, communicatie en branding. Licht speelt hiermee in op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt om effectief, de kloof tussen bedrijven en zelfstandigen te verkleinen.

Momenteel zijn er 1,1 miljoen ZZP’ers in Nederland en de prognose is dat dat aantal nog flink zal stijgen. Maartje van Mackelenbergh en Stefanie Kollen spelen met Licht in op deze prognose en de vernieuwde manier van werken van vele bedrijven. 'Wij willen zzp’ers verder helpen met hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, omdat we oprecht geloven dat we zo het verschil kunnen maken, doordat niet alleen wij maar juist onze zzp‘ers iets extra’s brengen', aldus Van Mackelenbergh.

De oprichters van Licht hebben beiden jarenlange ervaring in de bemiddeling, het ontwikkelen van ondernemers en het samenbrengen van professionals in kennisdelingsgroepen. Vanuit Lichtstad Eindhoven schakelt Licht tussen ZZP’ers en de bedrijfswereld die steeds meer behoefte heeft aan flexibiliteit, expertise en kwaliteit.

Stefanie Kollen: 'Wij geloven dat we de beste mensen bij elkaar weten te brengen. Dat we de meest interessante organisaties weten te identificeren en dat we onze opdrachtgevers en kandidaten door onze oprechte interesse kunnen adviseren in het maken van de juiste keuzes. We gaan altijd door en vinden plezier in het werk en het leven belangrijk alsmede een gezonde balans. De eerste opdracht is inmiddels een feit. Het Licht is aan!'

Licht is de schakel tussen zelfstandige, energieke professionals en ondernemende organisaties en zorgt voor de juiste professional(s) op marketing- en communicatieopdrachten. Een ZZP’er bij Licht maakt deel uit van een select team van ervaren marketing- en communicatieprofessionals met een netwerk en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.

Een opdrachtgever kan bij Licht terecht voor de juiste professional, of het nu gaat om specifieke kennis of extra capaciteit, een expert of een samengesteld team. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken