Internetbureau Onebite opent kantoor in Antwerpen

 Internetbureau Onebite opent kantoor in Antwerpen
  • Bureaus
  • 15 okt 2015 @ 09:30
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • Geen tag

Met ingang van half oktober vestigt Onebite zich in Antwerpen. Het webbureau uit Amsterdam zet daarmee een volgende stap op haar groeipad. Met deze nieuwe plek hopen zij door middel van het bieden van een strategisch totaalconcept meerwaarde te creëren voor bedrijven die succesvol willen zijn op het internet.

Met provincie Antwerpen als eerste klant, wordt hun gevoel bevestigd. Op de langere termijn wil het internetbureau met dit kantoor een regionaal klantenbestand opbouwen en lokaal talent aantrekken.

Over de grens

Bijna 3 jaar na oprichting van Onebite Internet in Amsterdam, geven oprichters Chiel Van de Velde, Ernst Noyons en Wouter Smeets gehoor aan hun ambities verder uit te breiden en te opereren in een groeimarkt.

Wouter Smeet: 'Het idee kwam spontaan ter sprake, maar kreeg al snel serieuze vormen. Enig onderzoek naar de mogelijkheden, verschillende bezoeken aan deze creatieve wereldstad en provincie Antwerpen als eerste klant, bevestigden ons gevoel om daar succesvol te kunnen zijn. Strategische totaalconcepten zoals wij in Nederland bieden, van online strategie & consultancy tot technisch goede designs met een uitstekende vindbaarheid, daar is echt behoefte aan. Door adoptie van nieuwe technieken en zo flexibel en snel te kunnen inspelen op klantwensen vertalen wij de identiteit van het bedrijf naar een gebruiksvriendelijke en innovatieve website of webshop.'

Onebite groeit en breidt uit

Internetbureau Onebite trekt steeds meer nieuwe klanten aan waarmee het aantal projecten alsmaar groeit. Chiel Van de Velde, Technisch Directeur Onebite: 'In Amsterdam staat het bedrijf als een huis en wij hopen met deze ingezette koers in een hoger tempo en met meer slagkracht de groei te kunnen voortzetten. In Amsterdam zit een zelfsturend multidisciplinair team dat enthousiast samenwerkt met onze klanten. Deze verbondenheid met onze klanten willen wij ook in Antwerpen realiseren en dus was verbreding gewenst.'

De nieuwe werkplek is geschikt voor verdere uitbreiding van het klantenbestand en het aantrekken van lokaal talent. Het nieuwe kantoor in Bar d’Office te Antwerpen is centraal gelegen en te voet bereikbaar vanaf station Antwerpen. De plek leent zich daarnaast goed voor het geven van workshops die nog op de planning van Onebite staan. De  officiële opening zal nog feestelijk gevierd worden.

www.onebite.nl
www.onebite.be

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken