Dick de Groot en Eric Hesen partners bij Smidswater

Dick de Groot en Eric Hesen partners bij Smidswater
  • Bureaus
  • 12 okt 2016 @ 00:02
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • BrandingZakelijkCreatiePersonalia

Dick de Groot en Eric Hesen per 1 oktober als partners gestart bij creatief communicatiebureau Smidswater. Zij versterken het huidige team van ruim 25 communicatiestrategen en designers en geven leiding aan de vestiging in Amsterdam.

Dick de Groot was twintig jaar partner en managing director bij designbureau Koeweiden Postma. Hij werkte voor opdrachtgevers als de gemeente Amsterdam, HEMA, KPN, Nationale-Nederlanden, het Van Gogh Museum en Unique.

Eric Hesen werkte als zelfstandig ontwerper/art director voor merken als Audi, Nike, ING en het Tropentheater. Naast zijn eigen klanten werkte Hesen ook in opdracht van bureaus binnen de ontwerp- en reclamewereld. Hesen is tevens één van de initiatiefnemers van Dutchdesigndaily.com, een online platform waar iedere dag een actueel onderwerp op het brede gebied van Dutch Design te zien is.

Samengewerkt bij Koeweiden Postma en OWN

De Groot en Hesen zijn geen onbekenden van elkaar. Hesen werkte in de beginjaren als designer bij Koeweiden Postma en beiden werkten het afgelopen jaar binnen het design- en communicatiebureau OWN, een initiatief van de Groot, samen voor diverse opdrachtgevers.

De Groot: ‘We zijn erg blij met onze toetreding tot Smidswater. Met deze uitbreiding van kennis en disciplines kunnen wij bestaande en nieuwe opdrachtgevers een breder dienstenpakket aanbieden.’ Hesen vult aan: ‘Vanuit onze Amsterdamse vestiging zullen we intensief samenwerken met onze collega’s van Smidswater in Den Haag en Breda’.

'Toenemende vraag uit de regio'

Edsco de Heus, partner bij Smidswater: ‘Met het toetreden van Eric en Dick tot Smidswater halen we twee grote namen uit de communicatie- en designwereld in huis. Een stap die we vol energie en vertrouwen zetten. En waarmee we bovendien inspelen op de toenemende vraag uit deze regio.’  

Smidswater is een creatief communicatiebureau dat al ruim 45 jaar de communicatiekracht van merken versterkt. Als allround communicatie- en designbureau werkt het voor opdrachtgevers als ING, DAS en Havenbedrijf Rotterdam. De opdrachten zijn divers en strekken zich uit van strategische positioneringsvraagstukken tot online communicatie.

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken