Nieuwe mensen bij SuperRebel, Coebergh en Metapeople

Nieuwe mensen bij SuperRebel, Coebergh en Metapeople
  • Bureaus
  • 19 jan 2017 @ 12:31
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • MakersPersonaliaNieuwkomersStrategie

De economie blijft aantrekken, dus trekken bureaus ook nieuwe mensen aan. SuperRebel creëerde de nieuwe functie van business development manager, die wordt ingevuld door Renate Ekelhof. Bij PR-bureau Coebergh is Eelco Parie aan de slag gegaan als associate partner. Verder zijn bij Metapeople vijf nieuwe medewerkers begonnen.

SuperRebel

Deze week is Renate Ekelhof bij SuperRebel gestart als business development manager. Dit is een volledig nieuwe functie binnen het reclamebureau van Lodewijk Varossieau, die past bij de ambitieuze doelstellingen. Ekelhof komt van TamTam in Rotterdam en zal zich binnen SuperRebel bezighouden met business development bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. 

Coebergh Communicatie 

Het team van Coebergh Communicatie & PR is uitgebreid met een drietal PR-adviseurs. Coebergh-veteraan Eelco Parie (1977) is sinds januari als associate partner aan Coebergh verbonden. Zijn focus ligt op het ontwikkelen en implementeren van een effectieve mediastrategie voor opdrachtgevers in het b2b-segment. Ook heeft hij veel ervaring met ghostwriting. Zijn juridische achtergrond komt goed van pas bij crisistrajecten die hij eveneens met veel plezier begeleidt. Hiervoor woonde hij ruim zes jaar op Curaçao, waar hij vanuit Coebergh Caribbean (dat hij samen met Gervaise Coebergh oprichtte) klanten in de regio en in Nederland bediende. Van 2006 tot 2008 werkte hij bij Coebergh. Zijn eerste baan in de PR was bij het toenmalige Huijskens & Istha Corporate & Financial Communications.

De andere twee benoeming betreft junior accountmanagers. Sanne Bredeveld (1992) startte in 2014 als stagiair van de opleiding communicatie Hogeschool Leiden bij Coebergh en bleef er tijdens haar master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU - die zij cum laude afrondde - parttime werken. Sinds januari is zij in dienst als junior accountmanager en bedient opdrachtgevers in het b2b- en b2c-segment.

Catalina van der Lugt (1986) heeft een internationale achtergrond. Zij studeerde Bedrijfskunde in Groningen en werkte eerder bij aardgasgroothandelaar GasTerra en denktank De Argumentenfabriek. Catalina is sinds medio 2016 in dienst bij Coebergh als junior accountmanager en showroommanager.

Metapeople 

Online performance bureau Metapeople, onderdeel van NetBooster Group, heeft vijf nieuwe consultants aangetrokken om een verdere groei binnen de Benelux markt te bewerkstelligen. David Hellendoorn is een ervaren online marketing professional met een specialisme in SEO. Hij heeft ruime ervaring opgedaan zowel aan bureauzijde bij Tribal Internet Marketing als aan klantzijde bij ANWB. Hij gaat bij metapeople aan de slag als senior SEO consultant. 

Jeffrey van Schaik heeft een ruime ervaring opgedaan in de bureauwereld. Eerst als SEA consultant bij BlooSEM waarna hij werkzaam was bij Expand Online als senior online marketing consultant. Jeffrey is werkzaam bij metapeople als strategy director.

Ook Jelmer Pol heeft zijn sporen verdiend in de online bureauwereld; hij startte bij Storm Digital waarna hij bij iProspect Brussel werkzaam was als senior digital consultant. De rol van senior digital consultant gaat hij ook bekleden bij metapeople.

Judith Nissen startte bij search bureau Checkit waarna ze zich ontwikkelde tot marketing communicatie manager van iProspect en Dentsu Aegis Network waar ze verantwoordelijk was voor negen (online) mediabureaumerken. Ook binnen metapeople gaat Judith de functie van marketing communicatie manager vervullen.

De uit België afkomstige Marthe Verpoucke spreekt vier talen en was eerder werkzaam bij Google/YouTube in Amerika. Marthe gaat bij metapeople aan de slag als online marketing consultant voor de Belgische en Nederlandse markt.

Lennert de Rijk, managing director Metapeople Benelux: 'Met mensen als de grootste waarde binnen onze business ben ik enorm trots op de komst van deze vijf ervaren consultants. Ze brengen ieder een set aan unieke kennis en ervaring mee dat de dienstverlening voor onze klanten naar een hoger plan tilt. Het is de basis voor onze verdere ontwikkeling en groei binnen de Benelux. Met een sterk internationaal netwerk achter ons en een ervaren team ga ik 2017 met veel vertrouwen tegemoet.'

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken