Trust Agents sluit zich aan bij Dept-netwerk

Trust Agents sluit zich aan bij Dept-netwerk
  • Bureaus
  • 19 jan 2017 @ 08:01
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZoekmachineStorytellingStrategie

Het Duitse online marketingbureau Trust Agents wordt onderdeel van het bureaunetwerk Dept. Met ruim 75 data-gedreven marketingspecialisten verstevigt Dept zijn positie in de Duitse markt en vergroot het zijn internationale slagkracht.

Het Berlijnse Trust Agents richt zich op SEO en content. Met PR, influencer marketing en slimme content vergroot het de online zichtbaarheid van klanten als Allianz, Zalando en Peek & Cloppenburg. Sinds de oprichting in 2012 is het bedrijf bezig aan een flinke opmars. Met een groei van 700% in de afgelopen vier jaar kroonden zij zich tot het zevende snelst groeiende bedrijf van Duitsland, volgens de Deloitte Technology Fast 50.

De aansluiting bij Dept is een logische volgende stap en geeft Trust Agents en haar klanten toegang tot meer hoogwaardige digitale diensten en nieuwe markten. 

Paul Manuel, mede-oprichter van Dept: 'Wij willen onze klanten een voorsprong geven met een combinatie van data, creativiteit en technologie. En niet alleen binnen de eigen landsgrenzen, maar in de hele wereld. Trust Agents helpt ons die internationale ambities waar te maken. Met hun toetreding is Dept in een klap hét online marketingbureau voor bedrijven in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Samen met e-commerce-expert Be Excellent hebben we nu 150 Duitse collega’s met de kennis en kracht om volwaardige online oplossingen te realiseren.'

Operationele samenwerking, eigen identiteit

Trust Agents werkt op operationeel niveau samen met de Dept-bureaus en behoudt daarbij haar eigen identiteit. Dominik Wojcik, mede-oprichter van Trust Agents: 'Als onderdeel van Dept kunnen we nog meer betekenen voor de online business van onze klanten. Door touchpoints over alle kanalen te verbinden en daarbij slim te sturen op traffic maken we het verschil. We kunnen niet wachten om onze krachten te bundelen met ons Nederlandse zusterbedrijf Expand Online.'

Dept bestaat uit de bureaus TamTam, Expand Online, A Friend of Mine, Second Degree, Building Blocks, Studio Dumbar en Be Excellent. Met de verwelkoming van Trust Agents groeit het netwerk uit naar 500 medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim 60 miljoen euro en kantoren in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Spanje. 



Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken