Ricoh wint Digital Content Management Award

Ricoh wint Digital Content Management Award
  • Content
  • 19 feb 2015 @ 17:17
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • DigitaalAwards

Ricoh heeft een Digital Content Management (DCM) Award voor Proces- en Informatiemanagement ontvangen. Ricoh kreeg deze prijs vanwege de substantiële besparingen die haar klant TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) heeft gerealiseerd door de verbetering en automatisering van de HR-processen. Door de oplossing die Ricoh bij de zorginstelling heeft geïmplementeerd, zijn de overhead-kosten bij TriviumMeulenbeltzorg gezakt tot onder het landelijk gemiddelde. TMZ kan hierdoor meer tijd en geld vrijmaken voor het leveren van zorg.

De Award werd uitgereikt tijdens het Awards Diner, dat dit jaar voor de derde keer georganiseerd werd door DocumentWereld en TAPAS. Het uitreiken van de DCM awards heeft tot doel aandacht te vragen voor de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, (proces)automatisering en informatiemanagement. Dit jaar waren er elf genomineerden en in totaal 2.000 mensen hebben hun stem uitgebracht. John de Waard namens de organisatie: ‘De genomineerde toepassingen geven een goed beeld van de mogelijkheden om met digitaliseringstechnologie en anders durven denken over informatie en informatiebeheer je grote stappen voorwaarts kunt maken als organisatie.’

Juryrapport
Het juryrapport over de categorie Proces- de Informatiemanagement, waarin TriviumMeulenbeltZorg met Ricoh de Award wonnen, meldt: ‘Zowel publiek als jury waren het eens over de winnaar in deze categorie. Met 5 eerste plaatsen bij de jury en een ruime meerderheid van de stemmen een terechte winnaar. Een mooi voorbeeld van hoe het in de zorg ook kan. Knap dat men steeds de focus heeft weten te houden en een groot aantal integraties heeft weten te realiseren die de resultaten van het project nog beter maken.’ Zo meldt het persbericht. 

Schoonheid
Johan Kennis, Team Lead Solutions Marketing bij Ricoh Nederland: ‘We zijn erg trots dat we de DCM Award voor Proces- en Informatiemanagement hebben ontvangen. Ricoh neemt steeds nadrukkelijker haar positie in op gebied van verbetering van business processen, zoals Inkoop, Finance en, in deze case, HR. We zien deze award als een erkenning van onze resultaten op dit gebied. En natuurlijk is het een mooie award, maar de echte schoonheid zit in de case: gemakkelijker en beter werken tegen lagere kosten. Zo geven we onze rol als business partner een nieuwe betekenis: partner van business management.’

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken