Bindinc. levert metadata voor nieuwe dienst Play van KPN

Bindinc. levert metadata voor nieuwe dienst Play van KPN
  • Content
  • 17 jul 2015 @ 08:03
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • Branded contentFilmBig data

Bindinc. Programma Data Services gaat voor KPN rijke metadata voor de nieuwe over-the-top-dienst Play van KPN. Vanuit haar centrale contentdatabase levert Bindinc. afbeeldingen en programma-informatie bij de uitzendingen, films en series die beschikbaar zijn via de nieuwe app. Naast de content van de belangrijkste Nederlandse publieke en commerciële zenders zijn ook films en series van HBO via de app te bekijken. De over-the-top-dienst geeft gebruikers de vrijheid om altijd en overal content te bekijken. Films, series, live televisie en gemiste programma's in één app. Om binnen de app snel en gemakkelijk content te vinden, worden de programmagegevens van verschillende bronnen gematched met de rijke contentdatabase en beeldbank van Bindinc.

‘Play van KPN biedt een unieke bundeling van content. Om daarin snel te kunnen vinden wat je wilt kijken, is het belangrijk dat je visueel kan navigeren’, aldus Corry Siegers, manager programma data services bij Bindinc. ‘Onze databases en technieken bieden veel mogelijkheden tot automatisering om dit mogelijk te maken en onze redacteuren waarborgen dat bij elk programma een uniek beeld zit, dat voldoet aan de wensen van onze afnemers.’

Over Play van KPN
KPN ontwikkelt momenteel de dienst: Play van KPN. Straks kan heel Nederland op een nieuwe, persoonlijke manier content bekijken via één app met daarin films, series en de meest bekeken tv-zenders. Play van KPN is dit najaar beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg. En dat hoeft geen internet van KPN te zijn. De diensten van Play worden allemaal gebundeld in één app voor zowel iOS als Android. Bindinc. beheert en creëert content voor elektronische programmagidsen, on-demand-platformen, online toepassingen en printmedia. Met  partners en een eigen redactie levert Bindinc. diensten aan omroepen, uitgevers en digitale tv-operators.
 

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken