Redactie Food en Retail

Redactie Food en Retail

Werkt bij: MarketingTribune

Functie: Redactie

Biografie De redactie van marketingtribune.nl/food-en-retail schrijft voor het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.

Recente artikelen van Redactie Food en Retail

DekaMarkt Marsdiep in Den Helder vernieuwd

4dec 201509:19
  • Food-en-retail
  • 8365 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • WinkelenInnovatie

nieuws Deze week is op de Marsdiepstraat in den Helder een verbouwde DekaMarkt geopend. De gehele winkel is opgefrist. Met name de volledig vernieuwde groente- en fruitafdeling lokt enthousiaste reacties uit bij klanten. 'Mooi zeg! Het lijkt wel alsof ik op de markt ben', tekende het management op. Vanwege de verbouwing is de winkel drie weken op maandag dicht geweest. Tekst- en beeldverslag.

Conservatorium Hotel wint New member of The Year Award‏

3dec 201515:31
  • Food-en-retail
  • 18129 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodAward

nieuws Het Conservatorium Hotel heeft de award voor 'New Member of the Year' in ontvangst mogen nemen tijdens de 2015 Annual Convention, in Zwitserland. Het hotel meldt geprezen te zijn 'voor haar bijzondere toewijding en engagement met de Leading Hotels of the World, binnen het eerste jaar van het lidmaatschap.' General manager Roy Thomassen had de eer om de award in ontvangst te mogen nemen.

Vleeschcafé Meat opent in Oude Haven Rotterdam

3dec 201511:58
  • Food-en-retail
  • 11915 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodIntroductie

nieuws Terwijl de hippe burgerbars en kiprestaurants dit jaar massaal hun intrede maakten, zet Vleeschcafé Meat juist het klassieke vleesgerecht terug op de kaart in Rotterdam. Na een korte periode warmdraaien opent dit stijlvolle ‘vleeschcafé’ deze winter officieel haar deuren voor het grote publiek. Bij Meat geniet je volgens de oprichters van ambachtelijk vlees bereid in de Spaanse Josper oven. Liefde voor vlees, dier en bereiding is wat je proeft in de specialiteiten die de kaart sieren, want het restaurant serveert haar gasten enkel vlees met een verhaal.

Horecava 2016 brouwt straks eigen bier met pop-up restaurant De Bierfabriek

3dec 201509:02
  • Food-en-retail
  • 6586 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodEvenement

nieuws Tijdens de komende Horecava realiseert De Bierfabriek een tijdelijke dependance met bijna 200 zitplaatsen. Hier kan de bezoeker genieten van het bekende Franse boerderijkippetje, maar ook inspiratie opdoen over het brouwen van bier... er wordt namelijk op de beursvloer bier gebrouwen! Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, beleeft in 2016 haar 60e editie en vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in Rai Amsterdam.

De Kuyper wordt distributeur van Half Hitch Gin

2dec 201515:17
  • Food-en-retail
  • 12663 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • MarketingVerdienmodellen

nieuws De oprichter van Half Hitch Gin, Mark Holdsworth (foto), kondigt een strategisch partnerschap met de Koninklijke De Kuyper aan. Met een distributieovereenkomst voor meer dan 100 landen, zal Half Hitch Gin snel worden geïntegreerd in het internationale netwerk van De Kuyper. Vanaf deze maand vindt een snelle uitbreiding plaats van de verkrijgbaarheid en handelsvertegenwoordiging van de gin.

Canday ontwikkelt landelijke introductie nieuwe Schijf van Vijf

2dec 201512:44
  • Food-en-retail
  • 12023 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodIntroductie

nieuws Na een bureaucompetitie onder drie creatieve bureaus heeft het Voedingscentrum Canday geselecteerd voor de landelijke introductie van de nieuwe Schijf van Vijf. Met name de verfrissende, integrale en actuele aanpak van Canday sprak het Voedingscentrum aan. Net als de vertrouwde Schijf van Vijf helpt ook de nieuwe Schijf van Vijf Nederlanders gezond, gevarieerd en duurzaam te eten, belooft het bureau.


Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
  • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken