Redactie Food en Retail

Redactie Food en Retail

Werkt bij: MarketingTribune

Functie: Redactie

Biografie De redactie van marketingtribune.nl/food-en-retail schrijft voor het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.

Recente artikelen van Redactie Food en Retail

Voradius maakt de Top Winkels Amsterdam 2015 bekend

23jun 201510:31
  • Food-en-retail
  • 10364 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • WinkelenOnderscheiding

nieuws De firma Voradius, 'de zoekmachine voor stenen winkels', presenteert de eerste vijftien 'Amsterdamse Top Winkels van 2015'. De Voradius Top Winkel verkiezing is naar eigen zeggen zowel een blijk van waardering voor de hardwerkende retailer als een keurmerk voor de consument die op zoek is naar echte top winkels. De selectie krijgt een sticker voor op het raam, die bij sommige lezers van dit platform wellicht Bugamors 'Best shops in town'-project in herinnering roept. Mooi dat dit idee herleeft. Hier de keuze van Voradius.

Hypsos onderzoekt veranderingen retail en presenteert nu 'Retail wordt weer Mensenwerk'

22jun 201515:23
  • Food-en-retail
  • 10488 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • WinkelenOnderzoek

nieuws Retailspecialist Hypsos uit Soesterberg heeft onderzoek gedaan naar de veranderingen in de retailwereld. De uitkomsten van dit onderzoek zijn begin dit jaar besproken in Retail Ronde Tafel Gesprekken met een samenstelling van hoofdspelers uit de sector: beleggers, vastgoed aanbieders, retailers, merkfabrikanten en designers, meldt het bureau. Van deze gesprekken is door Hypsos een verslag gemaakt, dat is samengevat in het document 'Retail wordt weer Mensenwerk'. Hier de samenvatting.

NRW Marketingprijs opent inschrijving voor 2016

22jun 201512:08
  • Food-en-retail
  • 10139 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • WinkelenAwards

nieuws De inschrijving voor de NRW Marketingprijs 2016 is geopend. Tot 1 februari 2016 kunnen leden van NRW een of meerdere marketingcampagnes en/of marketingevents insturen, meldt de organisatie. De NRW Marketingprijs zal worden uitgereikt in twee categorieën: de categorie Event en de categorie (jaar) Campagne, beide gekozen door de vakjury. Daarnaast wordt door het publiek in de zaal tijdens het NRW Marketingcongres in april 2016 de Publieksprijs gekozen.

[onderzoek] Vertrouwen in levensmiddelenindustrie daalt in 70 procent van de landen‏

22jun 201510:50
  • Food-en-retail
  • 23095 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodOnderzoek

nieuws Edelman presenteerde zijn wereldwijde 2015 Trust Barometer-resultaten voor de levensmiddelenindustrie tijdens een evenement in The Edge in Amsterdam, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld en de nieuwe Nederlandse locatie van Edelman. De resultaten voor 2015 laten dalend vertrouwen zien in de levensmiddelenindustrie in maar liefst 70 procent van de 27 onderzochte landen.

Marketingdirecteur Jumbo Matthijs Moeken gaat weg

19jun 201515:21
  • Food-en-retail
  • 20248 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • WinkelenPersonalia

nieuws Marketingdirecteur Matthijs Moeken van Jumbo maakt plaats voor een opvolger. Jumbo grijpt de afronding van de ombouwoperatie van C1000's naar Jumbo aan om zijn topmanagement aan te passen. Daarin valt ook de move van Moeken te bezien, meldt RetailNews.

[Ondernemer van de Week] Lennard ter Hall - oprichter Slow Escargots

19jun 201510:45
  • Food-en-retail
  • 21757 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food & Retail
  • FoodInnovatie

nieuws In het 62ste deel uit onze serie 'Ondernemer van de Week' -over 100 opvallende vakgenoten die binnen hun organisatie of als DGA iets bijzonders uit de grond stampen- sprak de redactie Food&Retail met Lennard ter Hall, oprichter van online delicatessenzaak annex slakkenkwekerij Slow Escargots. Van 19 tot en met 21 juni staat hij met de zaak op KunsthalKookt in Rotterdam. Ter Hall: 'Slow Escargots moet echt hét adres worden voor alles rondom escargots. Daarom willen we niet alleen het vlees verkopen, maar ook verschillende soorten servies aanbieden, kookboeken, bestek.' Inclusief uniek slakkenrecept!


Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
  • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken