Hema lanceert biologische rookworst

Hema lanceert biologische rookworst
  • Food-en-retail
  • 15 okt 2014 @ 13:36
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • MVOFoodTrends

Ieder merk heeft zo zijn iconen, dat zijn bij de Hema onder meer de tompouce en de rookworst. Zoals recent uit onderzoek (N=705) van MarketingTribune en Netpanel deze maand blijkt, houdt meer dan de helft van de Nederlandse consumenten tegenwoordig rekening met duurzame aspecten van koopwaar. Logisch dat je dan ook je iconen tegen het licht houdt. Voortaan maakt Hema nu ook biologische worsten, kondigt de nieuwe huis-aan-huisfolder trots aan.

Er zitten in deze variant behalve biologisch vlees ook biologische kruiden. De nieuwe Hema bio-rookworst wordt zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen gemaakt. Hij wordt gerookt ' boven smeulend eiken- en beukenhout'. Hopelijk verandert er binnenkort nog meer ten goede van gezondheid en dierenwelzijn aan de aanbodzijde. De retailketen heeft over dit heuglijke en marketingwise slimme rookworstennieuws een 'mini-docu' gemaakt, die hieronder te zien is. De Hema biologische rookworst is vanaf heden in elke winkel verkrijgbaar. Tijdelijke actie: zowel de normale, magere als de nieuwe biologische rookworsten nu twee voor 3,50 euro. (PvWK)



Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken