Hamilton Bright branchewinnaar bij De Succesfactor

Hamilton Bright branchewinnaar bij De Succesfactor
  • Food-en-retail
  • 15 dec 2014 @ 11:57
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • Awards

De onderneming Hamilton Bright is door de Nominatiecommissie van de 'Nationale Business Succes Award' uitgeroepen tot branchewinnaar in de Marketingadviesbranche. Hamilton Bright zet zich in voor merkfabrikanten door aankoopgedrag van consumenten te beïnvloeden. Om dit te bereiken biedt de Hamilton Bright Group een aantal gespecialiseerde diensten die garant moeten staan voor kwalitatief maatwerk op het gebied van sales, brand activation, Category Management & market intelligence.

Deze specialisten beschikken naar eigen zeggen 'naast jarenlange ervaring en een gedegen kennis van het vakgebied tevens over uitmuntende instrumenten om tot een hoogwaardige uitvoering en het gewenste rendement te komen.'

De Nominatiecommissie ziet in Hamilton Bright 'een toonaangevend en uniek bedrijf dat zich voortdurend richt op verbetering en vernieuwing van haar producten' en wordt daarmee bestempeld als 'koploper in de branche'. Mede vanwege haar onderscheidend vermogen en innovatiekracht heeft de Nominatiecommissie Hamilton Bright genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014.

Visie en missie
Hamilton Bright wil kwaliteitsmarktleider zijn in haar specialismen en het beste bedrijf om voor te werken. Om deze missie te bewerkstelligen hebben zij voortdurende focus op specialisme, de meest mogelijke betrokkenheid bij opdrachtgevers en bieden zij medewerkers ruimte voor ondernemerschap, innovatie, vreugde en relativering.

Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.
De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale Business Succes Award is TV Media Partners.

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken