Sterrenchef Jonnie Boer gaat weer koken voor KLM

Sterrenchef Jonnie Boer gaat weer koken voor KLM
  • Food-en-retail
  • 26 jan 2015 @ 14:47
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • CreatieFood

Jonnie Boer was in 2010 de eerste chef kok die voor luchtvaartmaatschappij kookte, en wel voor de reizigers in de businessclass. Nu is hij weer gevraagd om deze taak op zich te nemen. Boer is bekend van De Librije in Zwolle, Librije’s Zusje in Amsterdam en hotel Waldorf Astoria aan de Herengracht in de hoofdstad.

Voor KLM gaat Boer drie menu's samenstellen die zullen wisselen. KLM schakelde de afgelopen jaren meerdere sterrenchefs in, namelijk: Sergio Herman (voormalig Oud Sluis), Richard Ekkebus (Amber in Hongkong), Peter Goossens (Hof Van Cleve in Gent), Onno Kokmeijer (Ciel Blue, Okura) en Richard van Oostenbrugge (Bord'Eau in Amsterdam). Sinds 2008 werkt de luchtvaartmaatschappij ook samen met top koks van Okurahotel Amsterdam. Deze koks verzorgen de maaltijden aan boord van vluchten naar Japan. (Bron: Het Parool)
 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken