L’Oréal, Kruidvat, Videoland en Crystal Promotions werken samen bij vernieuwende landelijke activatie-campagne

L’Oréal, Kruidvat, Videoland en Crystal Promotions werken samen bij vernieuwende landelijke activatie-campagne
  • Food-en-retail
  • 30 mrt 2015 @ 12:12
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • Activatie

Van zes tot en met 19 april 2015 ontvangen consumenten bij aankoop van 2 actieproducten van L’Oréal Paris, Garnier en Maybelline bij Kruidvat, twee maanden gratis Videoland Unlimited. De joint promotion wordt gecommuniceerd in commercials op televisie, actiecommunicatie in de Kruidvatwinkels -via onder andere schapdisplays, banners, raamposters en stoepborden-, in de Kruidvatfolder en online via social media.

Film kijken is nog steeds vrijetijdsbesteding nummer één in Nederland, waarbij video-on-demand en home entertainment via de 'thuisbioscoop' een opkomend fenomeen zijn in Nederland, stelt verantwoordelijk bureau Crystal Promotions.

'Waar L’Oréal jarenlang een “traditionele” Bioscoopbon heeft ingezet bij actiecampagnes, springen zij nu in op de trend om digitaal en onbeperkt thuis films en series te bekijken. In samenwerking met Kruidvat, één van de grootste retailers van Nederland, en ondersteund door Videoland. Videoland Unlimited heeft het grootste aanbod aan films en series van Nederland dat thuis of op iedere locatie bekeken kan worden, wanneer het maar uitkomt.'

Op zondag 5 april verschijnt een gedeelte van de cast van 'Zwarte Tulp', een nieuwe serie van RTL Nederland, in het programma Life4You. Zwarte Tulp is ook via Video Unlimited te bekijken en is prominent opgenomen in de uitingen van de activatie-campagne. Het Life4You-publiek ontvangt 2 maanden gratis Video Unlimited in een luxe geschenkverpakking met filmblik. Een van de acteurs uit Zwarte Tulp, Marcel Musters, verzorgt een prijsvraag via social media, meldt het bureau.

Crystal Promotions is exclusief verantwoordelijk voor de business-to-business van Videoland en is als fullservice marketingbureau verantwoordelijk geweest voor het samenbrengen van de partijen, de gehele organisatie, vormgeving en uitrol van de campagne. 'Een unieke joint promotion van drie grote landelijke partijen voor een activatie-campagne met video-on-demand', aldus het trotse Crystal.
 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken