Nederlandse Kapitein Iglo maakt debuut op Vlaggetjesdag 2016

Nederlandse Kapitein Iglo maakt debuut op Vlaggetjesdag 2016
  • Food-en-retail
  • 17 jun 2016 @ 09:33
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodDoelgroepen

De nieuwe Nederlandse Kapitein Iglo trekt de komende maanden het land in om mensen kennis te laten maken met de vernieuwde oven-krokante Vissticks van het diepvriesmerk. Na een uitgebreide selectieprocedure onder ruim 300 kandidaten werd Florian Dirkse uit Delft gekozen als de Nederlandse Kapitein Iglo. Hij maakte tijdens de spannende eindstrijd om het ambassadeurschap samen met papegaai Bob grote indruk op de kinderjury met zijn ‘Broodje Visstick’ en een wervelende pitch voor de driekoppige jury. Iglo's geliefde Kapitein maakt tijdens Vlaggetjesdag op 18 juni voor het eerst kennis met Nederland.

Jaarlijks wordt tijdens Vlaggetjesdag in Scheveningen de komst van de Hollandse nieuwe haring gevierd. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groot festijn met allerlei activiteiten. En daarbij mag Nederlands bekendste vismerk natuurlijk niet ontbreken! Kapitein Iglo zal aanwezig zijn bij de stand van MSC, bekend van het blauwe keurmerk voor duurzaam gevangen vis. Alle Iglo Vissticks zijn voorzien van dit keurmerk. De stand en Kapitein Iglo zijn te vinden in de eerste haven, ter hoogte van het adres Vissershavenweg 35-38, tegenover het beachsoccer-veld.

Say Fish met de Kapitein
Tijdens Vlaggetjesdag kunnen bezoekers op de foto met Kapitein Iglo. Kinderen maken bovendien kans op leuke prijzen door hun foto vervolgens te uploaden via www.visstickvrijdag.nl. Prijzen zijn onder andere een Vtech camera en een Visstick Vrijdag feestje thuis. En volgens Iglo niet te missen: tussen 12.15 en 12.30 uur maakt 'de Kapitein' zijn opwachting op het hoofdpodium voor een spectaculaire verrassingsact.



Over Kapitein Iglo

Kapitein Iglo is al jaren een geliefde ambassadeur en hét gezicht van de Vissticks van Iglo. Florian is de eerste Nederlander die in de huid van Kapitein Iglo kruipt. Voor zeezeiler en tv-maker Florian is de baan als Kapitein niet helemaal nieuw: in 2009 vertrok hij volgens Iglo met goede vriend Arjen voor een twee jaar lange zeiltocht rond de wereld om aandacht te vragen voor de gezondheid van de oceanen. Florian weet zodoende alles over duurzame visvangst en MSC. 'Ik vind het prachtig dat ik na mijn avonturen op zee, me nu in Nederland kan inzetten als de leukste kapitein die ik ken', vertelt Florian. De Nederlandse Kapitein Iglo zal onder meer te vinden zijn op festivals, op het water met fans en op de winkelvloer. Ook zal Florian schitteren in YouTube video’s. Volg de avonturen van de Nederlandse Kapitein Iglo hier. (bron: Iglo)

 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken