Nieuwe Media: Boer zoekt Vrouw, NEW! Magazine Amsterdam, Betoniek Vakblad, Metro Wonen, Central Station NL, MenToday

Nieuwe Media: Boer zoekt Vrouw, NEW! Magazine Amsterdam, Betoniek Vakblad, Metro Wonen, Central Station NL, MenToday
  • Media
  • 4 nov 2013 @ 15:39
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Print

Eens in de maand geeft MarketingTribune in samenwerking met Retriever een overzicht van nieuw verschenen media. Deze maand Boer zoekt Vrouw, NEW! Magazine Amsterdam, Betoniek Vakblad, Metro Wonen, Central Station NL, MenToday.

Publieksbladen

STRAAT, een nieuwe glossy van Stichting Z, wordt sindss 11 oktober. verspreid via de straatnieuwsverkopers naast de reguliere Straatnieuwskrant Z!. Als de nieuwe titel aanslaat zal deze minimaal 2x per jaar gaan uit komen in een oplage van 20.000 exemplaren. STRAAT schrijft over kunst, mode en eten en heeft iedere uitgave een ander thema. Een 1/1 pagina f.c. kost €1.650,-. 

Eind december 2013 verschijnt de 2014 editie van het Mini Spoorboekje van Reizigersvereniging ROVER in samenwerking met Treinreiziger.nl. Vanaf deze editie kan er geadverteerd worden. De advertentie exploitatie is in handen van Business Intermediairs. De oplage bedraagt 10.000 exemplaren. Een pagina 1/1 f.c. kost €995,-.

Op 10 december ligt het nieuwe tijdschrift Boer zoekt Vrouw in de winkels. FCKlap verzorgt de advertentie exploitatie. Boer zoekt Vrouw verschijnt 4x per jaar in een oplage van 100.000 exemplaren en promoot het romantische boerenleven in al zijn facetten. Een 1/1 pagina f.c. bedraagt € 4.750,-.

Vivace Media lanceert op 7 december een nieuwe regio editie van het Z!GN Lifestyle Magazine. Deze titel wordt 8x per jaar gratis verspreid in de regio Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Benthuizen, Zoeterwoude en Zuidbuurt in een oplage van 40.000 exemplaren. In de eerste uitgave kost een 1/1 pagina f.c. €995,-; daarna €1.195,-.

Vakbladen

Op 21 oktober heeft New Media Group het zakelijke lifestylemagazine NEW! Magazine Amsterdam gelanceerd. De titel komt ieder kwartaal uit in een oplage van 15.000 exemplaren. De kosten voor een 1/1 pagina f.c. bedragen €995,-. 

Begin december 2013 verschijnt de eerste editie van ‘cluB magazine van B2B Brokers. Een luxe magazine gericht op de zakelijke lezer in de regio Voorne-Putten. Het verschijnt 4 x pjr in een oplage van 5.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 pagina f.c. bedragen €950,-. 

Uitgever AEneas. heeft op 15 oktober 2013 Betoniek Vakblad gelanceerd. Hiermee is het Betoniek platform over technologie en uitvoering van beton, bestaande uit Betoniek Standaard en betoniek.nl, uitgebreid. De advertentie-exploitatie wordt verzorgd door Bureau van Vliet. Het vakblad verschijnt 4x pjr in een oplage van 2.500 exemplaren. Een 1/1 pagina f.c. kost €2.850,-. 

Dagbladen

Het gratis dagblad Metro heeft per 2 oktober jl. een nieuwe bijlage: Metro Wonen. De bijlage verschijnt 4x per jaar en bevat alle trends op het gebied van wonen, interieur en lifestyle. Metro Wonen gaat mee met de reguliere oplage van ruim 439.000 exemplaren en een 1/1 pagina f.c. in deze bijlage kost €14.900,-.

Out-of-Home

Central Station NL heeft een samenwerking gesloten met Ledvertiser voor de advertentie exploitatie van het 8m2 grote scherm op de Grote Markt in Groningen.   


Internet

Eind september 2013 is MenToday live gegaan, een online mode en lifestyle platform van Sanoma. Het is de mannelijke tegenhanger van Fashionchick. MenToday richt zich op internet savvy mannen van 20 tot 45 jaar, van student tot zakenman. De advertentiemogelijkheden zijn in Retriever te vinden.

 

In januari 2014 zal de uitgever Agrio de online portal pluimveeweb.nl lanceren. Deze portal is bedoeld voor de leg- en vleespluimveehouder. Zij worden geïnformeerd middels nieuwsitems en vakartikelen, blogs, video’s, marktcijfers en tweets over de complete pluimveehouderij. Er zijn drie communicatiepakketten samengesteld.

Bron: Retriever

www.retriever.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken