MyRadio start met Running Radio

MyRadio start met Running Radio
  • Media
  • 8 mei 2014 @ 09:35
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • RadioSportmarketingMedia

MyRadio is deze week gestart met Running Radio, een radiostation speciaal voor de hardloopliefhebber. Op het nieuwe station klinken de beste hardloophits en al het nieuws rond de 30ste editie van de Dam tot Damloop, waarvan MyRadio mediapartner is. Alles met de vertrouwde formule: persoonlijk afgestemd met alleen de muziek die de luisteraar wil horen.

Bij Running Radio krijgen luisteraars de kans om hun favoriete hardlooptracks toe te voegen. Van Avicii tot Van Halen, de beste hardlooptracks worden via de Facebook-pagina van de Dam tot Damloop door de hardloopliefhebbers zelf samengesteld. De beste tracks van vorig jaar en de top 30 van dit jaar hoor je op het radiostation. Daarnaast worden luisteraars van Running Radio op de hoogte gehouden van al het hardloopnieuws: van een uitgebreide hardloopagenda tot nieuws rond de jubileumeditie van de Dam tot Damloop. 

Voor de eerste keer wordt tijdens deze jubileumeditie de Damloop By Night georganiseerd. De Dam tot Damloop groeit hiermee uit tot een tweedaags evenement. Zo’n 15-duizend lopers zullen op zaterdagavond 20 september in het donker een afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km) afleggen door de straten van Zaandam. MyRadio, onderdeel van Sky Radio Group, is mediapartner van deze eerste editie van Damloop By Night en verzorgt onder andere de muziek.

Een dag later doen 50-duizend hardlopers mee aan de 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Van de start op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam, via de IJtunnel naar hartje Zaandam. Samen met 250.000 toeschouwers en tientallen live muziekoptredens is de Dam tot Damloop hét hardloop event van het jaar. De organisator van de Dam tot Damloop is Le Champion. Naast de Dam tot Damloop organiseert Le Champion jaarlijks meer dan tachtig hardloop,- fiets- en wandel evenementen in binnen- en buitenland.

MyRadio bevat meer dan vijfendertig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken