Computable lanceert platform voor ICT-management met maandelijks magazine

 Computable lanceert platform voor ICT-management met maandelijks magazine
  • Media
  • 3 dec 2014 @ 19:41
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • OnlinePrint

Deze week verschijnt de eerste editie van het nieuwe magazine van Computable, gericht op ICT-management en ICT-beslissers in Nederland. Het blad wordt in een oplage van 15.000 exemplaren verspreid.

Deze lancering past in de vernieuwde strategie van Computable, waarbij de twee kerndoelgroepen management en specialisten via aparte platformen worden bediend. Bovendien wordt acht keer per jaar over specifieke ICT-thema’s onderzoek verricht waar via de Computable-platformen over wordt gepubliceerd.

De ICT-specialisten hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van experts online, achtergrondartikelen, het dagelijkse ICT-nieuws en kunnen bij de ICT-beurzen van Jaarbeurs met collega's netwerken, seminars volgen en met leveranciers in contact komen.

Met deze gerichte focus op de twee kerndoelgroepen geeft Computable een betere invulling aan de informatiebehoefte van het ICT-management en ICT-specialisten in Nederland. Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable: "Al geruime tijd hebben wij plannen klaarliggen om onze doelgroepen gerichter te kunnen bedienen met voor hen relevante content. De stap om het oude maandblad om te zetten in een magazine voor puur ICT-management gaat echt toegevoegde waarde bieden."

In het eerste nummer staan onder meer de uitkomsten van eigen security-onderzoek, een interview met Roeland van Zeijst van de Team High Tech Crime van de Nationale Politie en wordt Stichting Importunus, die digitaal pesten in het onderwijs wil tegengaan, doorgelicht.

Computable is een van de vijftien online platformen van Jaarbeurs. Al ruim 46 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ICT-nieuws, -banen, -producten en -diensten in Nederland. Met Computable Magazine, computable.nl, white papers en de dagelijkse nieuwsbrief heeft Computable het hoogste bereik onder ICT-beslissers en –specialisten in Nederland. Tevens voert Computable met de ICT-barometer onderzoeken uit over arbeidsontwikkelingen, bedrijfsinvesteringen en marktsentiment. Met de Computable Awards reikt Computable jaarlijks dé ICT-prijzen van het jaar uit.

www.computable.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken