MediaBookers.nl introduceert Media TradeDesk

MediaBookers.nl introduceert Media TradeDesk
  • Media
  • 13 apr 2015 @ 13:22
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Online advertising

Met de lancering van Media Tradedesk voegt MediaBookers een nieuwe dimensie toe aan adverteren. Adverteerders kunnen vanaf nu zelf online adverteren bij vrijwel alle uitgevers van Nederland, volgens het principe van programmatic buying.

Dat kan vanaf 50 euro, terwijl het platform net zo goed geschikt is voor campagnes met een landelijk advertentiebudget. In het boekingsproces kan de gebruiker bovendien zijn eigen banner zelf gratis opmaken en die direct inzetten.

Rein Vogel, directeur van MediaBookers: “Met Media TradeDesk hebben wij de ondoorzichtige wereld van SSP, DSP en RTB voor iedereen transparant en toegankelijk gemaakt. Alles wordt tradable, zodra de markt er klaar voor is kunnen wij in de toekomst eenvoudig via de Tradedesk ook video, outdoor, radio, print en zelfs TV toevoegen. Geheel in de filosofie van MediaBookers, dat adverteren gewoon makkelijk moet zijn, voor iedereen. Op MediaBookers.nl zit je als gebruiker zelf achter het stuur. Je kunt bijvoorbeeld op NU.nl met een banner adverteren, al dan niet getarget op regio. Vervolgens bepaal je op welke dag én in welk dagdeel je banner getoond gaat worden. Met onze gratis bannertool kun je geheel naar eigen smaak en inzicht je banners maken.” 

De gebruiker houdt tijdens en na zijn campagne te allen tijde real-time inzicht in de resultaten via een dashboard. Dat kan geïntegreerd worden met Google Analytics, voor een compleet overzicht van alle bezoeken van de adverteerder. Vogel: “Bij de lancering van het platform MediaBookers is het medialandschap veranderd. Met de komst van de Media TradeDesk hebben wij de wereld van automated trading voor iedereen nu toegankelijk gemaakt. Sinds de lancering heeft MediaBookers een enorme vlucht genomen: met ruim 1.500 geregistreerde accounts zijn wij het grootste onafhankelijke online mediabureau. Op korte termijn lanceren we een compleet nieuwe zoekmodule, waardoor je nog eenvoudiger door de meer dan 8.000 advertentiemogelijkheden kunt navigeren. En zoals altijd worden alle ontwikkelingen in het medialandschap direct verwerkt. Eenvoud en gemak staan bij MediaBookers centraal.”  

www.mediabookers.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken