Happy Leads lanceert online platform Meer Voor Mama's

Happy Leads lanceert online platform Meer Voor Mama's
  • Media
  • 24 sep 2015 @ 12:02
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • OnlineDoelgroepSocial mediaContentBloggen

Happy Leads heeft het online platform MeervoorMamas.nl gelanceerd. Op deze mama-blog verschijnen artikelen door, voor en over moeders. Blogs met nuttige info zonder al te veel poespas. Happy Leads verzorgt de website samen met een groep bloggers en influencers onder leiding van hoofdredacteur Margot Wit.

Het doel van onze bloggers is om blogs te schrijven die 'lekker weglezen tijdens een slaapje van je baby, in de pauze op je werk of tijdens een welverdiende break op het toilet'. Moderne moeders hebben niet veel tijd naast hun werk, kinderen, hobby’s, vrienden en hun geliefde, en ze willen wel op de hoogte blijven van alles wat ze bezighoudt als mama.

Op MeervoorMamas.nl vinden vrouwen uiteenlopende artikelen over leuke kinderuitjes of uitjes zonder kids, handige tips voor kindervakanties, de aanschaf van een moederfiets of de baby uitzet. Ook vinden ze er gezonde recepten om te koken voor kinderen en originele ideeën voor traktaties, nieuws over gezondheid en opvoeding, de laatste kindermode trends, reviews van producten en webshops met de beste aanbiedingen. Alles geschreven door een team van vrouwelijke bloggers die zelf allemaal moeder zijn en dus precies weten waar ze over praten en welke dingen er spelen bij moeders en zwangere vrouwen.

Mama-community op Facebook

Naast de website is er een snel groeiende community op Facebook en kunnen zwangere vrouwen en (jonge) moeders Meer Voor Mama’s volgen op Instagram, Pinterest en Twitter. Om het platform een extra tintje te geven en om nog meer voordeel te bieden aan (jonge) moeders, gaan we begin oktober ook nog een start maken met het Meer Voor Mama’s cadeaupakket.

Verschillende adverteerders hebben producten ter beschikking gesteld voor het samenstellen van een mooi cadeaupakket dat gratis kan worden aangevraagd via de website MeervoorMamas.nl. Zwangere vrouwen en jonge moeders kunnen hun gegevens invullen om het pakket gratis thuis in de brievenbus te ontvangen.

Happy Leads is specialist in emailmarketing, online leadgeneratie en klantwerving. Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads voor bedrijven de juiste doelgroep op het juiste moment. Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar.

www.meervoormamas.nl  

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken