Femke Meines verbindt zich aan Disney Channel

Femke Meines verbindt zich aan Disney Channel
  • Media
  • 14 jan 2016 @ 10:55
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • TelevisieMerkenEntertainmentEndorsement

Disney Channel gaat samenwerken met het Nederlandse multi-talent Femke Meines. De zangeres wordt opgenomen in verschillende nieuwe projecten van Disney Channel, waaronder een nieuwe serie die uit zal komen in het voorjaar van 2016. Eerder werkten Meines en Disney al samen voor een muzieknummer van 'Violetta'.

Gustavo Branger, Vice President Disney Channels Belenux: 'We zijn enorm verheugd dat Femke onderdeel wordt van onze Disney Channel-familie en dat we met haar samen zullen werken op verschillende projecten. Dit sluit aan op onze doorlopende strategie om lokale en internationale content te combineren, door de productie van lokale series die aansluiten op de wens vanuit Nederlandse kinderen en gezinnen. Natuurlijk vullen we deze lokale content aan met internationale producties, zoals Violetta, The Evermoor Chronicles, Summer Break Diaries, Descendants en vele andere titels. Als onderdeel van deze strategie willen we graag grote talenten zoals Femke aan boord nemen van ons Disney-schip.'

Zowel Meines' muzikale carrière als haar presentatie-werkzaamheden zitten in de lift sinds het winnen van het Junior Songfestival in 2012. Zo werkte ze eerder al samen met RTL, Sony Music, Tjeerd Oosterhuis, Nickelodeon en Disney Channel. Meines was betrokken bij verschillende evementen, zoals de Disney Channel Zomertour, en verzorgde diverse backstage-reportages voor onder andere Telekids, Kids Top 20 en Disney Channel, zoals de reportage voor de film 'Descendants'. 

Over de samenwerking met Disney Channel zegt Femke Meines: 'Ik ben enorm blij dat ik na Violetta en Descendants opnieuw verbonden wordt aan projecten voor Disney Channel Nederland. Het is fantastisch en een absolute droom die uitkomt. Ik kan niet wachten om weer met iedereen te werken en onderdeel uit te maken van deze kids tv-zender.'

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is te ontvangen via Caiway, CanalDigitaal, KPN en Ziggo.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken