AutomatiseringGids gaat op in AG Connect

AutomatiseringGids gaat op in AG Connect
  • Media
  • 22 jun 2016 @ 11:29
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • InnovatieJournalistiekTijdschriftuitgeversMedia

AG Connect is de nieuwe titel waarin de vakbladen AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra opgaan. De nieuwe uitgave van Sijthoff Media Groep richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en achtergronden over ontwikkelingen in IT. Naast een website verschijnt er tien keer per jaar een totaal vernieuwd magazine.

Door het samenvoegen van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra wordt AG Connect hét platform voor alle IT'ers, met een van de grootste, onafhankelijke IT-redacties van Nederland. 'Developer, architect, consultant, CIO of hacker – alle IT-ers van Nederland vinden hun informatie bij AG Connect.'

De nieuwe site, die medio juli live gaat, biedt een breder perspectief op IT, zonder de diepgang te verliezen. Naast nieuws is er ruimte voor diepgravende IT-studies, scherpe columns, interviews met toonaangevende IT'ers en loopbaanadvies, De pijlers waar het bij AG Connect om draait zijn development, beheer, management, innovatie, strategie en loopbaan.

Arjan Kors, hoofdredacteur van AG Connect: 'De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. Wij bieden overzicht, zodat IT'ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk: mobiel, online, in print en via een intelligence omgeving met extra onderzoeken en cases.'

'IT is de kern van de business'

Willem Sijthoff, CEO van AG Connect: 'IT is de kern van de business geworden. De wereld verandert razendsnel en steeds vaker ontstaan nieuwe businessmodellen door IT. Daarmee verandert de rol van de IT'er. Die staat niet langer aan de zijlijn, maar is de verbindende en beslissende factor geworden. Daarbij hoort een nieuwe titel, die veel meer die verbinding naar voren brengt en ook laat zien hoe mooi de wereld van IT is. Niet voor niets hebben we als ondertitel voor "The amazing world of IT" gekozen.'

AC Connect moet ook de verbinding leggen met andere titels van Sijthoff, zoals Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Binnenlands Bestuur. 'De impact van de ontwikkelingen binnen de IT op het marketingvak zijn enorm. En ook binnen de overheid bepaalt IT steeds meer de politieke agenda', aldus Sijthoff.

Op donderdag 23 juni is een preview van AG Connect in Scheveningen, tijdens de jaarlijkse gezamenlijke borrel van Nederland ICT en AG Connect. Jeannine Peek, directeur Dell Nederland en tevens voorzitter van Nederland ICT en Klaas Brongers, voorzitter Ngi-NGN, zullen het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken