Renate Gerschtanowitz wint Amayzine Look of the Year Awards

Renate Gerschtanowitz wint Amayzine Look of the Year Awards
  • Media
  • 27 jan 2017 @ 10:23
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • AwardsTijdschriftenOnline

De Westerkerk in Amsterdam was het toneel van de Amayzine Look of the Year Awards. De lens stond ingezoomd op de crème de la crème van het modevak. De aandacht ging naar de mensen die schitteren voor, maar vooral ook naar hen die áchter de schermen grootse prestaties leveren. Zij werden door bekend Nederland en de collega’s groots geëerd. Presentatrice Renate Gerschtanowitz werd bekroond tot best geklede vrouw van het jaar, stylist en ‘mister cool’ Steven Dahlberg kreeg het mannelijke equivalent van de award.

May-Britt Mobach, editor in chief van Amayzine.com: “Ook als Renates stylist Danie Bles niet in de buurt is, blijft ze met afstand de best geklede vrouw van Nederland. Altijd even stijlvol, tijdloos en met een actuele, modische twist. En ze matcht designerstukken met betaalbaardere stukken, ook niet onbelangrijk. Want fashion you can buy, style you possess. En fashion director Steven Dahlberg van JFK Magazine, al vijftien jaar één van de meest gewaardeerde stylisten van Nederland, inspireert met zijn look die beweegt, maar altijd heel erg Steven is.”

Ook maakte Amayzine de Grote 17 Fashion Influencers bekend, dé lijst met de 17 meest invloedrijke spelers in de Nederlandse mode-industrie. Team Vogue is de onbetwiste nummer één als influencer van het moment en is daarom gekroond tot Fashion Ambassador of the Year, denimkoning Jason Denham kreeg de Award voor grootste fashion entrepreneur. De hele top 17 is te lezen in het eerste Amayzine Magazine, dat vanaf vandaag in de winkels ligt.

Verder werden topmodel Jamilla Hoogenboom, New York-based visagist Dominique Samuel, hairstylist Bert Visser en creative talent Milou Neelen beloond door May-Britt Mobach en haar editors. Zij loofden de talenten met een speech en de award, net als Lieke van Lexmond die de Stylist of the Year award uitreikte aan zus Jetteke. Als stylist zet zij de toon en vangt Jetteke de vrije vrouw, de vrouw met een missie op twaalf centimeter hoge Louboutins, zoals Doutzen Kroes voor haar eerste cover ooit.

De Amayzine Look of the Year Awards is een jaarlijks event van het online magazine Amayzine.com en is een initiatief van editor in chief May-Britt Mobach. “Het is een feest om onze vrienden uit het vak en de mensen die ik zo bewonder om hun bijdrage aan de mode in de zon te zetten en aandacht te vragen voor hun mooie werk wat niet altijd gezien wordt.”

De winnaars van The Look of the Year Awards 2017 zijn:

Omoda Look of the Year - Renate Gerschtanowitz

Fashion Ambassador of the Year - Team Vogue

Man of the Year - Steven Dahlberg

Stylist of the Year - Jetteke van Lexmond

Glamsquad of the Year - Dominique Samuel

Hairstylist of the Year - Bert Visser

Model of the Year - Jamilla Hoogenboom

Creative Talent of the Year - Milou Neelen

Fashion Entrepeneur of the Year - Jason Denham

Amayzine.com is een online magazine met 400.000 trouwe unieke bezoekers per maand. Op Amayzine.com vind je alles wat je niet per se nodig hebt, maar het leven wél leuker maakt. Het eerste print issue van hoofdredacteur May-Britt Mobach ligt nu in de winkel.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken