Margriet Winter Fair verlaat Jaarbeurs

Margriet Winter Fair verlaat Jaarbeurs
  • Media
  • 3 mei 2017 @ 11:05
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • CrossmediaEvenementMedia

De Margriet Winter Fair verhuist. Na vele jaren in Jaarbeurs Utrecht kiest organisator Sanoma voor een nieuwe locatie: Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Het evenement vindt plaats van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november en trekt jaarlijks 70.000 bezoekers uit het hele land. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement wordt georganiseerd in de Brabanthallen.

Margriet Winter Fair is uitgegroeid tot het grootste winterfeest van Nederland. 'Al jarenlang is het evenement van mediamerk Margriet dé start van de feestelijke decembermaand voor vele vrouwen in Nederland', aldus Louise van Nispen, Domain Director bij Sanoma. Waarom dan de verhuizing? 'Na de verbouwing van de Brabanthallen, die medio september 2017 gereed is, ontstaat er een centraal gelegen ontmoetingspleinvan ruim 7.000 vierkante meter. De indrukwekkende entree, het grotere vloeroppervlak en de mogelijkheden van de verschillende ruimten bieden ons grenzeloze creatieve mogelijkheden om voor de bezoekers en exposanten van Margriet Winter Fair een nog mooier evenement neer te zetten.' 

Robert van Overdijk, vestigingsmanager Brabanthallen 's-Hertogenbosch: 'Wij zijn continu bezig met innovatie en vernieuwing om onze klanten en gasten de optimale faciliteiten aan te kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat de grote uitbreiding, waarbij er een nieuwe flexibele ruimte met veel daglicht ontstaat, hieraan bijdraagt. We zijn dan ook ontzettend blij dat wij direct na de realisatie hiervan zo’n groots publieksevenement mogen ontvangen.'

Gastvrij winterfeest

De spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid sluit naadloos aan bij de vertrouwde sfeer van Margriet Winter Fair, aldus Sanoma. De Brabanthallen zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en exposanten van het evenement.

Margriet organiseert dit jaar voor de 17e keer het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november kunnen de bezoekers van Margriet Winter Fair weer rekenen op een gezellige dag uit. Het belooft meer dan ooit een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Ook zijn er 50 verrassende muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten en drinken in een betoverende feestdagenomgeving. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken