Dennis van Allemeersch leidt recruitment-divisie Persgroep

Dennis van Allemeersch leidt recruitment-divisie Persgroep
  • Media
  • 27 okt 2017 @ 00:27
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkPersonaliaUitgeversOnlineHR

De Persgroep Online Services stelt Dennis van Allemeersch aan als nieuwe directeur voor de business unit Employment Solutions. Hieronder vallen onder meer de titels Nationale Vacaturebank, Intermediair en Tweakers Elect.

Dennis van Allemeersch (46) heeft de afgelopen jaren verschillende digitale innovaties en transformaties gerealiseerd, onder meer als director B2C bij eBay en CEO van HotelBooker. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van PayPal in de Benelux en heeft hij ervaring opgedaan in marketing, digitale strategie en business development bij onder meer Accenture en SNS Bank.

In zijn nieuwe rol wordt Van Allemeersch verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Persgroep Employment Solutions in de recruitmentmarkt. Hij neemt in november 2017 het stokje over van Sander van den Hout, die Employment Solutions de afgelopen jaren heeft geleid. Zijn voorganger blijft als algemeen directeur voor de Persgroep Online Services verantwoordelijk voor alle online service-activiteiten van de Persgroep Nederland, waaronder Employment Solutions.

'Bevlogen online leider'

'Dennis is een bevlogen leider die de dynamiek in de online wereld als geen ander kent', zegt Sander van den Hout. 'Ik ben enorm blij dat Dennis ons team komt versterken. Met zijn ervaring in het online domein zullen we verder bouwen aan onze activiteiten in de arbeidsmarkt.'

Dennis van Allemeersch zelf: 'De innovatiestrategie van de Persgroep Employment Solutions spreekt mij bijzonder aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het team aan de slag te gaan om de recruitment merken en producten voor zowel werkzoekenden als werkgevers verder te versterken.'

De Persgroep Employment Solutions, onderdeel van de Persgroep Online Services, is dé specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en de grootste speler in recruitment media in Nederland. Met toonaangevende merken als Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers Elect, de recruitment-activiteiten van landelijke nieuwsmerken (de Volkskrant, AD, Trouw, Het Parool) en de regionale nieuwstitels van de Persgroep, heeft Persgroep Employment Solutions een totaal bereik van meer dan 12,6 miljoen multimediale contacten op elk moment van de dag.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken