WTF, Sky Radio trapt kerst-seizoen nu al af!

WTF, Sky Radio trapt kerst-seizoen nu al af!
  • Media
  • 3 okt 2017 @ 00:15
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • DoelgroepMuziekRadio

De zomervakantie is net voorbij, maar volgens Sky Radio is het kerstseizoen officieel al begonnen. Voormalig hockeysters ('en groot kerstliefhebbers') Ellen Hoog en Naomi van As startten maandag de eerste kerstplaat van het online radiostation Sky Radio Christmas. Op uitnodiging van de kerstman kondigden zij vanuit de studio hun favoriete kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey aan. Vanaf heden kunnen kerstfans voor 24/7 non-stop kersthits terecht bij het online radiostation Sky Radio Christmas.

'Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de eerste week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen', zegt Uunco Cerfontaine, radiodirecteur van Sky Radio. 'Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt in ieder geval de sneeuw al uit je speakers. We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen met kerst als ook Sky Radio op 101FM is omgedoopt in The Christmas Station. Het is fantastisch dat we zoveel mensen een plezier doen met onze kerstplaylists.'

Begin oktober luidt Sky Radio traditiegetrouw het kerstseizoen in met de start van Sky Radio Christmas, het online radiostation met de beste kerstmuziek, voor iedereen die niet kan wachten tot Sky Radio 101 FM later dit jaar wordt omgedoopt tot The Christmas Station. Ieder jaar is het de eer aan een bekende Nederlander om Sky Radio Christmas samen met de kerstman te openen.

Ultiem kerstgevoel, ook begin oktober

O ja, hadden we al gezegd dat de hockey-babes grote kerstliefhebbers zijn? Naomi van As: 'Ik ben gek op kerst en ik kan niet wachten tot het zover is. De verwarming aan, overal lampjes, lekker eten en drinken met familie en vrienden en natuurlijk Mariah Carey. Haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ geeft het ultieme kerstgevoel.' Ellen Hoog is minstens zo lyrisch: 'We kunnen er niet genoeg van krijgen. We draaien deze hit overal, het hele jaar door. Het was zelfs eens onze goal jingle bij een hockeywedstrijd. Het is een hele eer dat we door de kerstman werden uitgenodigd om de opening van het kerstseizoen bij Sky Radio te mogen verzorgen met ons favoriete kerstnummer. Laat de kerst maar komen.'

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken