ProFlags leidt CrossBorder Top 30

ProFlags leidt CrossBorder Top 30
  • Online
  • 6 sep 2017 @ 20:03
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • E-commerce

ProFlags is de nieuwe aanvoerder van de CrossBorder Top 30, de lijst met de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven over de grens. De vlaggenverkoper uit Zeewolde ontving de bijbehorende onderscheiding uit handen van Arjan van Oosterhout, hoofdredacteur van Twinkle. Leapp en Everlake eCommerce bezetten de tweede en derde plek op de lijst, die zojuist bekend werd gemaakt op het CrossBorder e-commerce Event.

Internationale groei staat centraal tijdens het CrossBorder e-commerce Event, dat vandaag zijn vijfde editie beleeft in Utrecht onder middagvoorzitterschap van Ben van der Burg. Onder andere de explosief groeiende e-commerce bedrijven Bamigo en Bloomon vertelden over hun geleerde lessen. Voorafgaande aan de afsluitende netwerkbarbecue werd zojuist de CrossBorder Top 30 gepresenteerd. Daarmee brengen congrespartners Twinkle en Dexport in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens.

 Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de (procentuele) internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. Voorwaarde is dat bedrijven het jaar ervoor al tenminste 100.000 euro omzet boekten over de grens, ook mag een onderneming niet louter op het buitenland gericht zijn.

 GoCustomized was vorig jaar de eerste lijstaanvoerder van de CrossBorder Top 30, dit jaar leidt ProFlags de dans. Het bedrijf uit Zeewolde verkoopt vlaggen, spandoeken en banieren in tien Europese landen, met domeinen als Proflags.com, Beachflags.com en Kakemono.com. De internationale omzet ging vorig jaar met honderden procenten omhoog. Refurbished Apple-verkoper leapp, over de grens actief in België en Duitsland, bezet de tweede plaats. Plek drie is voor Everlake eCommerce, dat internationaal huishoudelijke verbruiksartikelen verkoopt in verschillende webwinkels.

De volledige CrossBorder Top 30 2017 vindt u hieronder.

1. ProFlags

2. Leapp

3. Everlake eCommerce

4. Wilpe.com

5. Afuture

6. Helloprint

7. Flinders

8. HBB24

9. Iglo Coolers Europe

9. Smartphonehoesjes.nl

11. Duifhuizen tassen & koffers

11. Badge Direct

11. Koffievoordeel

11. World of Watch Straps

15. Maxilia

16. Etrias

17. Lobbes

18. BandenConcurrent

19. Knivesandtools

20. Koopjedeal

21. Snowcountry

22. vidaXL

23. Elegant Woningtextiel

24. bol.com

24. CycleXclusive.com

26. EDC Internet

26. Smulderstextiel.nl

28. Medisol

28. AMCO International

30. Zolemba

30. YourSurprise

Fotografie: Marit Smits 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken