Grolsch verlengt samenwerking met Enschedese festivals

Grolsch verlengt samenwerking met Enschedese festivals
  • Sponsoring
  • 5 jun 2014 @ 14:45
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • Kunst & CultuurEntertainmentPartnership

Grolsch is de komende drie edities de exclusieve bier- en drankenleverancier van onder meer de festivals Høtspot, Fantasy Island en Freshtival. De bierbrouwer heeft daarvoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten met evenementenbureau Absolutely Fresh en De Klok Dranken.

De drie partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en willen hier graag ook voor de komende jaren een goed vervolg aan geven. 'Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking. We hebben gezien hoe de heren van Absolutely Fresh hun festivals ieder jaar weer sterk positioneren. Dit resulteert in een steeds verder groeiende bekendheid en hogere bezoekersaantallen. Wij zijn trots dat we de samenwerking nu kunnen bezegelen en de komende drie jaar samen verder kunnen bouwen aan deze mooie events', aldus Gisela Rule, marketingdirecteur Koninklijke Grolsch.

Absolutely Fresh ziet de driejarige overeenkomst met De Klok Dranken en de Grolsche Bierbrouwerij als een stevig fundament voor haar evenementen. 'Grolsch en Absolutely Fresh zijn beiden stevig geworteld in Oost-Nederland, innovatief en gedurfd. We zullen de komende jaren verder gaan bouwen aan een intense beleving van beide merken. Tijdens Freshtival en Fantasy Island zul je al kunnen zien dat de combinatie Grolsch en Absolutely Fresh in bowlingtermen een overduidelijk strike is. We zijn blij met deze samenwerking en kijken met veel enthousiasme uit naar de komende jaren', aldus Eric van Oosterbaan, directeur Absolutely Fresh.

Aankomend weekend (7 en 8 juni) verwacht Absolutely Fresh 30.000 bezoekers bij het Rutbeek in Enschede. Tijdens het Fantasy Island Festival op zaterdag en het Freshtival op zondag zullen er optredens zijn van onder meer Frontliner, Paul Elstak, Sunnery James & Ryan Marciano, R3hab en The Opposites. Daarnaast is er een spectaculaire vuurwerkshow, zijn er creatieve eetgelegenheden en kan er gebowld worden in de Grolsch BowlingBar.

Andere festivals van Absolutely Fresh zijn Absolutely Kingsnight, HardFest, Wildness Festival en Superbash. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken