Samenwerking Tilburg Ten Miles met Golazo Sports

Samenwerking Tilburg Ten Miles met Golazo Sports
  • Sponsoring
  • 22 sep 2014 @ 13:03
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • Sportmarketing

De Stichting Tilburg Ten Miles gaat een intensieve samenwerking aan met Golazo Sports Nederland. Het Tilburgse evenement is daarmee naast onder meer de marathons van Rotterdam en Eindhoven, de CPC Loop Den Haag en de DSW Bruggenloop Rotterdam het volgende grote hardloopevenement in Nederland dat in zee gaat met Golazo.

De Stichting Tilburg Ten Miles is bijzonder verheugd over de samenwerking, omdat het de beste garantie biedt om met het evenement aansluiting te houden bij de ontwikkelingen op de Nederlandse hardloopmarkt. De continuïteit wordt gewaarborgd en met de knowhow die bij Golazo en zijn Nederlandse partners aanwezig is, kunnen tal van nieuwe kansen worden benut.

De Tilburg Ten Miles staat nationaal en internationaal vooral op de kaart door de uitstekende prestaties die in Tilburg geleverd worden. Al enkele jaren is de Tilburg Ladies Run 10K de beste wegwedstrijd in zijn soort in de wereld. Tevens is het huidige wereldrecord op 10 Mijl (44’24”) in 2005 in Tilburg gelopen door Haile Gebrselassie.

Versterking en borging van continuïteit
Voor Golazo Sports betekent de samenwerking – die zal ingaan per 1 januari – een verdere versterking van zijn positie op de Nederlandse markt. Bob Verbeeck, CEO van de Golazo groep, ziet mogelijkheden om het Tilburgse evenement, dat goed verankerd is in de Midden-Brabantse gemeenschap, de komende jaren in de breedte te versterken.

Op de langere termijn waarborgt Golazo samen met Global Sports Communication, het bureau van Jos Hermens, de continuïteit van het evenement, opgebouwd rond de drie belangrijke elementen die kenmerkend zijn voor Tilburg: topsport, breedtesport en de bijzondere sfeer. De organisatie in Tilburg blijft onder leiding staan van Henk van Doremalen, directeur van het evenement.

Golazo Sports
Golazo Sports is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Kenia. Golazo organiseert jaarlijks ongeveer 200 recreatieve- en topsportevenementen waarvan de Memorial Van Damme in Brussel, finale van de IAAF Diamond League, de bekendste is.

Recentelijk opende Energy Lab, het trainingsbegeleidingscentrum dat deel uitmaakt van de Golazo groep, een vestiging in Eindhoven waar lopers en loopsters hun vorm en vorderingen kunnen laten testen. Energy Lab tekende eerder al voor de app ‘Hardlopen met Evy’ die honderdduizenden in Nederland en België gebruiken als hun hardloopbegeleiding. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken