Nieuwe partners voor Penningmeester van het Jaar

Nieuwe partners voor Penningmeester van het Jaar
  • Sponsoring
  • 26 feb 2015 @ 11:45
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SportMaatschappijSportmarketing

De verkiezing voor Penningmeester van het Jaar wordt dit jaar ondersteunt door twee nieuwe sub-partners: Le Credit Sportif en ClubCollect. Hoofdpartners blijven ook dit jaar softwareleverancier Davilex en Regiobank. De verkiezing wordt voor de vijfde keer georganiseerd door 2Basics Breedtesport & Marketing.

In de verkiezing kunnen clubleden een van de 27.000 penningmeesters in Nederland nomineren. De winnende penningmeester wint voor zijn vereniging een clubfeest en 2500 euro in de kas.

Le Credit Sportif heeft een kassa-systeem ontwikkeld specifiek voor vrijwilligers op de sportclub en is dit jaar als sub-partner bij het initiatief betrokken. Directeur Pieter de Jong: 'De penningmeesters zijn van groot belang voor het verenigingsleven in Nederland, daarom ondersteunt Le Credit Sportif Penningmeester van het Jaar. Een mooi initiatief richting een voor ons erg belangrijke doelgroep. Wij proberen met ons kassasysteem namelijk de taken van de penningmeester te vergemakkelijken en voor de club te zorgen voor meer omzet en marge uit de kantine exploitatie.

De andere nieuwe sub-partner ClubCollect stelt verenigingen in staat gemakkelijk contributies te innen via een online platform. Daarmee neemt zij veel werk uit handen voor de penningmeester, zodat hij of zij zich volledig kan richten op de taak om de vereniging financieel gezond naar de toekomst te leiden. 'ClubCollect ondersteunt Penningmeester van het Jaar, omdat het dagelijks in contact is met penningmeesters van verschillende clubs in Nederland. Als geen ander weten wij wat er bij komt kijken om als vrijwilliger actief te zijn voor een vereniging. Het moment dat de penningmeester in het zonnetje wordt gezet vanwege zijn of haar bijdrage aan de vereniging willen wij graag ondersteunen', aldus directeur Adam Posma.

Naast deze partners mag Topbloemen zich dit jaar de ‘penningmeester bedank-partner’ noemen. Topbloemen beschikt over een eigen netwerk van ruim 500 aangesloten topbloemisten.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken