Zonne-energieaanbieder enie.nl sponsor beachvolleybalduo

Zonne-energieaanbieder enie.nl sponsor beachvolleybalduo
  • Sponsoring
  • 20 apr 2015 @ 14:15
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SponsoringSportSportmarketing

Zonne-energieaanbieder enie.nl heeft zich als teamsponsor verbonden aan het succesvolle beachvolleybalteam van Marleen van Iersel en Madelein Meppelink. Het bedrijf gaat een samenwerking aan tot en met de Olympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro en heeft als doel om zonne-energie ook in Rio de Janeiro mogelijk te maken.

'Deze zomer is Nederland als organisator van het WK Beachvolleybal het kloppend hart van de beachvolleybalwereld. Beachvolleybal is een opkomende sport en door het WK in eigen land zal dit alleen nog maar populairder gaan worden. Voor enie.nl is dit een perfecte gelegenheid om zonne-energie op een sportieve manier onder de aandacht brengen', aldus Patrick van der Meulen, initiatiefnemer van enie.nl.

Het doel van de samenwerking gaat verder dan alleen sponsoring, stelt Van der Meulen. 'De ambitie is om samen met Marleen en Madelein in Nederland zo veel mogelijk mensen over te laten stappen op zonne-energie. Want voor iedere set die Marleen en Madelein tot en met de Olympische spelen winnen plaatst enie.nl een zonnepaneel in de favela’s van Rio de Janeiro.'

De regerend Europees kampioenen zijn blij met de nieuwe sponsor. Marleen van Iersel: 'Wij vinden het super dat enie.nl ons tot en met de Olympische spelen wil ondersteunen zodat wij ons dromen kunnen realiseren. Als je dan ook nog eens zo een mooi bedrijf met een unieke visie en een mooie droom mag promoten is de cirkel helemaal rond.'

Ook de Nederlandse volleybalbond, Nevobo is enthousiast over dit duurzame initiatief. 'Logisch dat een snel groeiend bedrijf kiest voor de snelst groeiende sport van Nederland. Voor onze sport is het mooi dat ambitieuze bedrijven zich aan onze sport verbinden. Een bedrijf als enie.nl biedt kansen om het beachvolleybal in Nederland weer een stapje verder te brengen', aldus Michel Everaert, directeur Sport van Nevobo.

De komende periode bereiden Van Iersel en Madelein Meppelink zich voor op de WK Beachvolleybal dat van 26 juni tot en met 5 juli in Nederland wordt georganiseerd. Enie.nl zal gedurende de wedstrijden met haar terug te vinden zijn met de logo op de kleding van het team en zal in aanloop naar het WK en de Olympische spelen verschillende 'Pak de Zon'-activiteiten opzetten.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken