Lowlands trapt af met Heineken Stilte Show

Lowlands trapt af met Heineken Stilte Show
  • Sponsoring
  • 13 aug 2015 @ 10:40
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • Kunst & CultuurActivatie

In het weekend van 21 augustus vindt Lowlands festival voor de drieëntwintigste keer op rij plaats in Biddinghuizen. Voor de eerste keer ooit opent Lowlands het festivalweekend al op donderdagmiddag 20 augustus. Die avond kunnen de eerste gasten alvast indansen tijdens de Heineken Stilte Show. In de India-tent kunnen liefst 5.000 bezoekers met speciale neon-flashy koptelefoon switchen tussen verschillende muziekkanalen.

Cape Lowlands opent voor het eerst op donderdagmiddag voor bezoekers. Heineken en Lowlands willen voor deze early birds iets speciaals neerzetten: de Heineken Stilte Show. Veel Lowlands bezoekers komen al op donderdag aan om te installeren op de camping. Voorheen was er voor deze early birds nog niet veel te beleven op de camping en in het Lowlands Café. Dit jaar kunnen de bezoekers kunnen tijdens de Heineken Stilte Show al op de vooravond van het festival genieten van gitaar hits, Indie en Rock van Kill All Hipsters-DJ Arnold of de Dance en Hiphop van Boye & Sunny Sjoerd. De Stilte Show vindt plaats in India op het Lowlands festival terrein en is geopend van 21:00 – 02.00 uur.

Voor wie toch liever op de camping blijft op donderdagavond én wil genieten van een ijskoud biertje, biedt Heineken de limited edition Lowlands blikken. Speciale blikken die alleen op de camping van Lowlands verkrijgbaar zijn.

Crazy Town
Desperados – hét bier met tequila - komt dit seizoen met een geheel nieuw concept: Crazy Town. Centraal tijdens Crazy Town staat “Ring The Bell”. Het luiden van de bel bij de Desperados stage is hét sein om compleet los te gaan.

Het concept van Crazy Town is bedacht door Desperados en houdt in dat bezoekers op een festival de mogelijkheid hebben om aan de bel te trekken bij de Desperados stage. Deze bel hangt in het midden van de area, boven het publiek. Op het moment dat de bel het publiek in zakt kan er aan de bel worden getrokken. Heeft iemand de bel geluid, dan is het tijd om helemaal los te gaan. En om het helemaal episch te maken blijft de line-up van de Crazy Town helemaal geheim. Desperados Crazy Town is geopend vrijdag t/m zondag van 21:00 - 05:00 uur.
 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken