Regionale Rabobanken sponsoren Cambuur en ADO

Regionale Rabobanken sponsoren Cambuur en ADO
  • Sponsoring
  • 1 okt 2015 @ 10:31
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SponsoringVoetbal

Met ingang van dit voetbalseizoen zijn zes noordelijke Rabobanken gezamenlijk co-sponsor van SC Cambuur. Ook de Rabobank Regio Den Haag en de vrouwentak van ADO Den Haag hebben een sponsorovereenkomst getekend. Belangrijk onderdeel van de laatste overeenkomst is dat speelsters van ADO Den Haag Vrouwen clinics gaan verzorgen bij amateurclubs in de Haagse regio.

De Rabobank is al jarenlang sponsor van SC Cambuur en heeft de club zien groeien tot een eredivisieclub. Waar eerst vooral Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland als sponsor betrokken was, hebben nu vijf noordelijke Rabobanken zich bij de samenwerking aangesloten: Rabobank Drachten Friesland Oost, Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, Rabobank Noordoost Friesland, Rabobank Noordoostpolder-Urk en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. Onderdeel van het contract is dat de gezamenlijke Rabobanken balsponsor zijn van de wedstrijden tegen Ajax en sc Heerenveen.

ADO Den Haag
Kees Punt, voorzitter van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal, is heel tevreden dat Rabobank zich committeert aan het vrouwenvoetbal in Den Haag: 'Als partner van Stichting Den Haag Vrouwenvoetbal steunt de Rabobank op deze wijze ons streven om professioneel vrouwenvoetbal in de regio Haaglanden verder vorm te geven en uit te bouwen.'

Dennis Werkman, directeur Groot Zakelijk van Rabobank Regio Den Haag: 'Vrouwenvoetbal staat volgens de KNVB voor de positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst, kortom 'voetbal om van te houden'. Het biedt daarmee voor de maatschappij een verbindende factor en het heeft een voorbeeldfunctie. Ook de Haagse voetbalclub speelt met haar succesvolle vrouwenteam en de eigen Maatschappelijke Stichting een belangrijke rol in de regio Den Haag. Dit spreekt ons als coöperatieve bank erg aan, en we zijn er dan ook trots op dat we dit kunnen sponsoren.'

Rabobank Regio Den Haag heeft ook getekend voor sponsoring van de mannenselectie en een partnership met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken