ManPower-dochter Experis sponsort EK Atletiek Amsterdam

ManPower-dochter Experis sponsort EK Atletiek Amsterdam
  • Sponsoring
  • 22 dec 2015 @ 00:17
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SportSponsoringZakelijk

Detacheringsbedrijf Experis, onderdeel van Manpower Group, wordt sponsor van de Europese Kampioenschappen Atletiek, die van 6 tot 10 juli 2016 in Amsterdam plaatsvinden. Dit EK wordt voor het eerst in ons land gehouden. Meer dan 1.300 atleten zullen in ons land een maand voor de Olympische Spelen strijden om in totaal 44 Europese titels.

Experis beschikt als detacheerder over hoogwaardige kennis op het gebied van human resources. Met die expertise en ervaring ondersteunt het de EK organisatie bij het herkennen en ontplooien van talenten bij de vrijwilligers tijdens en voorafgaand aan de EK.

‘Het is fantastisch dat een mooi evenement als de EK Atletiek in Amsterdam worden gehouden. Een evenement dat Nederland letterlijk in beweging brengt en ook een mooie boost voor de regio Amsterdam betekent. Dat sportsucces ondersteunen we heel graag’, aldus Jilko Andringa, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland. ‘Met de slogan ‘Athletics like never before’ staan de EK net als wij voor innovatie.’

Ook Rien van Haperen, directeur van de Stichting EK Atletiek, is verheugd met de overeenkomst met Experis. ‘Daarmee binden we een partner aan ons evenement, die veel kennis in huis heeft en samen met ons voor goud gaat.’

Belangrijkst sportevenement

De Europese Kampioenschappen Atletiek zijn in 2016 (6-10 juli) het belangrijkste sportevenement in Nederland. Breedtesport en topsport gaan hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. Tijdens de EK worden met tal van activiteiten sport en sportief gedrag in de Nederlandse samenleving en een gezonde leefstijl gestimuleerd. 

De kaartverkoop voor de EK Atletiek is inmiddels in volle gang. Dagkaarten vanaf 20 euro en passe-partouts kunnen worden gekocht via Amsterdam2016.org/tickets. Sessiekaarten komen volgend jaar voorjaar in omloop.

Experis is een dochter van Manpower Group, wereldwijd al ruim 65 jaar actief als detacheringsbedrijf met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. ManPower Group helpt dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden en uit verschillende sectoren aan werk. De groep bestaat uit Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals, die via werving en selectie of als interim aan de slag gaan in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance.

V.l.n.r.: Rien van Haperen, Jilko Andringa en Ellen van Langen. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken