Marco Gerris ambassadeur van Urban Sports Week

Marco Gerris ambassadeur van Urban Sports Week
  • Sponsoring
  • 29 mrt 2016 @ 16:53
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • EndorsementEntertainmentEvenementSport

Marco Gerris heeft zich als ambassadeur verbonden aan de Urban Sports Week Amsterdam. Gerris, zelf voormalig Nederlands kampioen freestyle skater en bekend als jurylid van het populaire televisieprogramma 'So You Think You Can Dance', krijgt ook een prominente rol bij de creatieve invulling van het openingsevent van USWA op 28 april.

Gerris ademt als regisseur, choreograaf, performer en artistiek leider van ISH Dance Collective de urban lifestyle. ‘Ik kijk uit naar mijn rol als ambassadeur van Urban Sports Week Amsterdam. Ik heb een achtergrond in deze scene. Ik ben zelf Nederlands kampioen freestyle skater geweest. Bovendien werk ik met ISH al vanaf dag één met extreme en urban sports’, aldus de in Amsterdam wonende Belg, die recentelijk nog optrad als jurylid in het tv-programma Freestyle Games van BNN.

Gerris is op dit moment volop bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe voorstelling Elements of Freestyle, waarin hij teruggaat naar het ‘begin’: urban arts in het theater. Elements of Freestyle is een spectaculaire show met onder anderen skaters, freerunners en BMX’ers.

‘We zijn blij dat we Marco bij ons initiatief kunnen betrekken. Hij is al jaren nauw verweven met urban sports. Daarnaast vinden we het belangrijk om in ons programma ook ruimte te geven aan het culturele aspect van urban. Dat past precies in zijn straatje. In Marco hebben we een enthousiaste medestander en meedenker gevonden’, aldus Marnix Drysdale van TIG Sports, de organisator van USWA.

De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad. Van 28 april tot en met 2 vindt op locaties verspreid door de hoofdstad een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demonstraties en clinics. Urban Sports als BMX, Inline-skating en 3x3 Basketball, Skateboarding, Freerunning, Boulderen, Crossfit, Panna, Suppen en Wakeboarding. Tijdens USWA komen urban sports, lifestyle, cultuur, muziek en entertainment samen. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken