Sky Radio is mediapartner van EK Atletiek

Sky Radio is mediapartner van EK Atletiek
  • Sponsoring
  • 4 apr 2016 @ 14:12
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • PartnershipRadioMediaSport

Sky Radio wordt mediapartner van de Europese Kampioenschappen Atletiek, die dit jaar voor het eerst in Nederland plaatsvinden. In de Sky Radio-studio tekenden algemeen directeur EK Atletiek Rien van Haperen en algemeen directeur Sky Radio Group Tijmen Bos het contract, in aanwezigheid van mascotte Adam. In aanloop naar de EK zijn er op het non-stop muziekstation diverse acties waar luisteraars kans maken om aanwezig te zijn bij het sportevent. Daarnaast verzorgt Sky Radio de muziek in de Fanzone rondom het Olympisch Stadion.

Ook krijgt Sky Radio een prominente rol bij de Brooks 10K Champions Run, een van de grote side-events van de EK. Op zondag 10 juli, de slotdag van het EK, treden hardlopers in de voetsporen van de topatleten op een uniek parcours van 10 kilometer door de Amsterdamse binnenstad. Sky Radio verzorgt deze slotdag de muziek bij de start en finish op het Museumplein. Door de samenwerking met de EK Atletiek bevestigt Sky Radio dat het dé hardloopzender van Nederland is. 

Rien van Haperen, algemeen directeur EK Atletiek: 'We zijn blij met Sky Radio aan boord. Onze nieuwe mediapartner zal niet alleen in de aanloop op de zender aandacht besteden aan de EK, maar in Amsterdam ook prominent aanwezig zijn, onder meer in de Fanzone. Ook draagt Sky Radio met haar muziek bij aan de prachtige sfeer en beleving in en rondom het stadion.'

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: 'Sky Radio is door diverse samenwerkingen met grote hardloopevents zoals de Marathon Rotterdam en Dam tot Damloop al jaren verbonden aan sport. Afgelopen jaar werd dan ook het aantal online radiostations uitgebreid met Running Hits, waar sporters genieten van up-tempo hits die speciaal zijn geselecteerd voor tijdens het hardlopen. We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met de EK Atletiek en kijken ernaar uit om de topatleten en fans te voorzien van de beste muziek tijdens de kampioenschappen.'

De Europese Kampioenschappen Atletiek zijn in 2016 (6-10 juli) het belangrijkste sportevenement in Nederland. Breedtesport en topsport gaan hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. Tijdens de EK worden met tal van activiteiten sport en sportief gedrag in de Nederlandse samenleving en een gezonde leefstijl gestimuleerd.

Lees ook het MarketingTribune-interview met Rien van Haperen (EK Atletiek). 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken