NK Wielrennen bouwt feestje op Goeree-Overflakkee

NK Wielrennen bouwt feestje op Goeree-Overflakkee
  • Sponsoring
  • 16 jun 2016 @ 12:32
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • EntertainmentActivatieEvenementSport

Het KNWU NK wielrennen op de weg op Goeree-Overflakkee staat voor de deur en belooft een spectaculair evenement te worden, ook voor sponsors en wielerpubliek. Niet alleen zijn er verschillende themapleinen ingericht, maar bovendien is er eten, drinken en een afterparty van Radio 538.

Op alle wedstrijddagen van het NK Wielrennen kunnen kinderen zich vermaken op het kinderbeleefplein. Dit plein richt zich tijdens het NK natuurlijk op gezondheid, sport en vertier. Er zijn gezonde snacks verkrijgbaar, kinderen kunnen zich uitleven op een luchtkussen, er wordt geschminkt en er zijn allerlei leuke spelletjes te doen. 

Op 24 en 25 juni worden er ook nog andere themapleinen ingericht. Zo krijgt het publiek op het duurzaamheidsplein 'Energy Island 2020' (initiatief van provincie Zuid-Holland en Gemeente Goeree-Overflakkee) bij Evides informatie over hoe slim om te gaan met kraanwater. Het CuraMare-gezondheidsplein staat in het teken van kinderen, technologie, bewegen en preventie. Het woonplein is een initiatief van het digitale woonportal Huizenopflakkee.nl. Op dit plein wordt op een leuke wijze het woonaanbod van Goeree Overflakkee gepresenteerd. 

Alle pleinen zijn een half uur voor de start van de eerste wedstrijd geopend en sluiten een half uur na de finish van de laatste wedstrijd. 

Afterparty van Radio 538 

Tijdens de wedstrijddagen zijn er natuurlijk verschillende eet- en drinkgelegenheden. Het promoteam van Goeree-Overflakkee is elke dag aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien en om duurzame goodiebags uit te delen. Bij de merchandise-stand van het NK is het officiële NK wielershirt te koop. Uiteraard wordt het NK groots afgesloten met een knallende afterparty. Rick Romijn en Bas Menting van Radio 538 zorgen op 25 juni vanaf 17:00 voor een spetterend slot. 

Het NK wielrennen op de weg vindt plaat op 18, 22, 24 en 25 juni op Goeree-Overflakkee. Start en finish zijn achtereenvolgens in Oude Tonge, Middelharnis en tot twee maal toe op de Brouwersdam. 



Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken