Stanno strikt PSV-keeper Hidde Jurjus

Stanno strikt PSV-keeper Hidde Jurjus
  • Sponsoring
  • 7 nov 2016 @ 00:14
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • MerkenSponsorshipVoetbal

Hidde Jurjus, een van de meest veelbelovende keepers van Nederland, heeft zich verbonden aan het sportmerk Stanno. De komende drie jaar is Stanno leverancier van handschoenen en sportkleding voor de keeper van (Jong) PSV en Jong Oranje. De sponsorovereenkomst is op 2 november ondertekend op de Herdgang, het trainingscomplex van PSV.

Jurjus, die afgelopen zomer de overstap van De Graafschap naar PSV maakte, is vastbesloten om zich de komende jaren in de kijker te spelen. ‘Daarbij gaat het niet alleen om hard werken, maar ook om kunnen vertrouwen op het allerbeste materiaal. In voetbal gaat het om momentopnamen. Op cruciale momenten wil ik zoveel mogelijk controle hebben. Ik ben ervan overtuigd dat Stanno mij dat biedt.’

Sander Westerveld, voormalig topkeeper en zaakwaarnemer van Jurjus, is enthousiast over de samenwerking: ‘Ik ben ervan overtuigd dat Hidde dé Nederlandse keeper van de toekomst is. Zelf heb ik mijn hele carrière met handschoenen van Stanno gespeeld en weet ik dat het de allerbeste kwaliteit is. Ik kijk nu met nog meer vertrouwen naar de toekomst van Hidde.’

Arnold de Bruin, algemeen directeur van Deventrade (merkeigenaar Stanno), legt uit wat de samenwerking precies inhoudt. ‘We nodigen Hidde, net als andere Stanno-topkeepers, meerdere malen per jaar uit om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en collecties. Die ervaring en feedback is voor ons heel relevant. Daarnaast is Hidde natuurlijk een sterke merkambassadeur. We verheugen ons erop om hem met Stanno te zien spelen.’

Graafschap, PSV en Jong Oranje

Jurjus werd op zijn achtste geselecteerd voor de jeugdopleiding van De Graafschap. Negen jaar later stroomde hij door naar het eerste team. In seizoen 2015/2016 promoveerde hij met De Graafschap naar de Eredivisie, maar aan het eind van dat seizoen volgde degradatie. Jurjus tekende in juli 2016 een contract tot medio 2021 bij PSV, waar hij dit seizoen voornamelijk voor Jong PSV uitkomt. Jurjus debuteerde op maandag 28 maart 2016 in Jong Oranje.

Stanno biedt uitgebreide technisch hoogwaardige sportcollecties voor team- en individuele sporten. Stanno wordt momenteel in 15 landen succesvol verkocht. Een deel van het Stanno assortiment (o.a. keepershandschoenen, kousen, en accessoires) wordt door Deventrade al vele jaren met succes in de Benelux gevoerd. Met een veelzijdig assortiment keepershandschoenen is Stanno voortdurend actief om de prestaties van keepers te optimaliseren. Sinds het merk in 1990 als een van de eerste merken handschoenen ontwikkelde met foam en vingerprotectie, heeft Stanno zich ontwikkeld tot absolute specialist die voortdurend focust op betrouwbaarheid en innovatie. Daar vormt de nauwe samenwerking met gerenommeerde keepers, zoals Erwin Mulder, Diederik Boer, Theo Zwarthoed en nu ook Hidde Jurjus, een belangrijk onderdeel van.

Deventrade BV is een Deventer familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Onder deze toegewijde leiding is Deventrade uitgegroeid tot een toonaangevend sportbedrijf. De sportkleding- en accessoireportfolio omvat de merken Stanno, hummel, Reece Australia, Reece Individual, Derbystar, Select, Monta en Sportdirect.com.

Arnold de Bruin (Deventrade) en Hidde Jurjus bij de contractondertekening.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken