Socios Sports mediapartner van Eredivisie Zaalvoetbal

Socios Sports mediapartner van Eredivisie Zaalvoetbal
  • Sponsoring
  • 28 mrt 2017 @ 11:49
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • MediaCommunityVoetbalPartnershipSocial media

Socios Sports is de nieuwe media- en contentpartner van Eredivisie Zaalvoetbal. De samenwerking is met name gericht op het onlangs gelanceerde platform Eredivisie-zaalvoetbal.nl. Socios Sports verzorgt de coördinatie en redactie en vervult met zijn website Voetbalflitsen.nl en bijbehorende social media-kanalen een aanjagersrol om het bereik van Eredivisie Zaalvoetbal te vergroten.

Jasper Swelheim, CEO van het sportmediabedrijf Socios Sports: 'Met ruim 1,3 miljoen unieke website bezoekers per maand, 600.000 Facebook-likes en 250.000 Twitter-volgers hebben we een enorm bereik onder voetballiefhebbers. Door het hoge entertainment gehalte past zaalvoetbal perfect bij ons publiek. We zijn ervan overtuigd dat we mede via onze kanalen de populariteit van de sport sterk kunnen vergroten. Doordat we ook de online content verzorgen kunnen we bovendien snel schakelen en bovenop het nieuws zitten.'

René van Gogh, voorzitter van de onlangs opgerichte Coöperatie Eredivisie Zaalvoetbal: 'Zaalvoetbal leent zich als geen andere sport voor online beelden en nieuws. Het spel is snel, dynamisch, technisch en tactisch. Helemaal van deze tijd. Met Socios Sports hebben we een partner die de connectie kan maken met onze doelgroep en zaalvoetbal nog beter op de kaart kan zetten.'

De website Eredivisie-zaalvoetbal.nl en de hieraan gelieerde social media vormen de centrale plek voor al het nieuws, standen, uitslagen, video’s en wetenswaardigheden van de nationale zaalvoetbalcompetitie. Eyecatcher is de Match of the Week waarvan bij elke speelronde, play offs, bekerfinale en supercup livestreams en samenvattingen worden uitgezonden, met SportsBroadcasting als producent.

De clubs die dit seizoen in de Eredivisie acteren zijn ASV Lebo, ’t Knooppunt (beide Amsterdam), TPP (Rotterdam), FC Marlène (Heerhugowaard), FC Eindhoven en ZVV Eindhoven, Hovocubo en HV Veerhuys (Hoorn), Groene Ster (Vlissingen), FCK/De Hommel (Den Bosch), GZV Watergras (Gouda) en WSV Shoepimp (Apeldoorn). De KNVB is organisator van de competitie.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken