MediaScience start samenwerking met Energiedirect.nl

MediaScience start samenwerking met Energiedirect.nl
  • Bureaus
  • 17 dec 2014 @ 08:05
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • Geen tag

Online energieleverancier energiedirect.nl en MediaScience starten een intensieve samenwerking om de boodschap van voordelige energietarieven aan de juiste doelgroepen over te brengen via display. Energiedirect.nl heeft voor de uitvoering gekozen voor MediaScience vanwege het hoge kennisniveau, de ruime ervaring met online campagnes en de scherpe prijs.

Ook biedt MediaScience volledig inzicht in de gehele online inzet met het platform Vision Insight. Het platform sluit naadloos aan op de wens van energiedirect.nl om voortdurend inzicht te hebben in de resultaten van de campagne.

Energiedirect.nl over de nieuwe samenwerking met MediaScience: “We hebben er vertrouwen in dat we via Media Science onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep, namelijk mensen die online op zoek zijn naar voordelige energietarieven en willen besparen op hun energiekosten. Onze compleet vernieuwde responsive website zal hier ongetwijfeld een extra boost aan geven”

MediaScience is een digitaal marketingbureau en werd in 2011 opgericht door Boudewijn van Ewijk, René Zeedijk en Simon Aurik. Door gebruik te maken van een slimme combinatie van data, media, creatie en de nieuwste technologieën kan MediaScience per seconde op het koopgedrag van de consument anticiperen. Hiermee wordt de juiste boodschap getoond, via het juiste kanaal, op het juiste moment. MediaScience ontzorgt, innoveert en levert de hoogste service als onafhankelijk digitaal specialist.

Energiedirect.nl is een Nederlands energiebedrijf dat werd opgericht in 2002 en stroom en gas levert aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Energiedirect.nl is de eenvoudige energieleverancier die voor prijsbewuste consumenten direct en blijvend voordeel op de energieprijs verzorgt en de klant helpt zelf controle te houden over zijn energierekening door steeds de kracht van internet slim te benutten. Het bedrijf staat bekend om haar lage prijzen, grip op energiekosten en is de vierde energieleverancier van Nederland.

www.mediascience.nl
www.energiedirect.nl

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken