Fietsbezorgservice Foodora naar Rotterdam

Fietsbezorgservice Foodora naar Rotterdam
  • Food-en-retail
  • 15 jul 2016 @ 11:32
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • Food

Vanaf deze week kunnen inwoners van Rotterdam hun favoriete gerechten thuis laten bezorgen door Foodora, de 'premium fietsbezorgservice van kwaliteitsrestaurants'. Na Amsterdam, Den Haag en Utrecht brengen de in roze geklede fietsers nu ook favoriete maaltijden rond in de havenstad.

Bekende horecagelegenheden waaronder cocktail club Hugh, het NRCafé en het Italiaanse restaurant O’Pazzo hebben zich al bij Foodora aangesloten. Met Rotterdam erbij als nieuwe stad is Foodora nu actief in 36 steden, verdeeld over tien landen. 

Vanavond kunnen inwoners van Rotterdam Centrum hun favoriete gerechten thuis laten bezorgen door Foodora. Vincent Hosman, country manager van Foodora Nederland: 'Na de succesvolle lancering in Amsterdam, Utrecht en Den Haag vinden we het fantastisch dat we vanaf vandaag ook in Rotterdam starten. Omdat we streven naar kwaliteit worden de restaurants waarmee we werken met zorg geselecteerd. Voordat we starten in een nieuwe stad streven we naar een minimaal aantal partners in ons portfolio om ervoor te zorgen dat de consument genoeg keuze heeft binnen zijn of haar stadsdeel. We streven ernaar onze service zo snel mogelijk uit te breiden naar andere delen van de stad.'

Op dit moment is Foodora alleen ’s avonds actief in Rotterdam. Mensen die na hun werk geen tijd of zin hebben om te koken maar wel een gezonde en vooral lekkere maaltijd willen nuttigen, kunnen vanaf 17:00 uur online bestellen.

Hoe het werkt
Bestellingen kunnen worden geplaatst via de website of Android- of iOS-app van Foodora. Na het invullen van het postcodegebied waarin de gebruiker zich bevindt, ontvangt men een overzicht van alle restaurants in de buurt. Na het plaatsen van de bestelling worden maaltijden binnen gemiddeld dertig minuten bezorgd. (PvWK)
                                                       


Over Foodora
Startup bezorgservice Foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 36 verschillende steden. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel (of op schoot) dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 09.00 tot 23.00 uur in Amsterdam, en vanaf 11.00 uur in Utrecht en Den Haag. In Rotterdam kan er vanaf 17:00 tot 21:00 worden besteld. Kijk voor meer informatie op www.foodora.nl.

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken