[beeldverslag] Lincherie lanceert revolutionair winkelconcept: 'met één klik een perfect passende BH op de deurmat'

[beeldverslag] Lincherie lanceert revolutionair winkelconcept:  'met één klik een perfect passende BH op de deurmat'
  • Food-en-retail
  • 20 sep 2016 @ 15:18
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • WinkelenInnovatie

Amsterdam is een winkelconcept rijker. Na de lancering van haar innovatieve Lincherie 3D-scanspiegel, opent de luxe lingeriespeciaalzaak de deuren van haar eerste Lincherie Styling Center aan de Huidenstraat 28. Volgens de retailers 'een revolutionaire winkelformule die het beste van on- en offline shoppen met elkaar combineert. Na een persoonlijke en uitgebreide Lingerie Styling sessie, is het volledige assortiment enkel online te shoppen.' Men belooft met één klik een perfect passende BH op de deurmat.

De focus van de nieuwe zaak ligt op een uitmuntende service, persoonlijk advies en een verrassende paskamerbeleving. Dit alles wordt gecombineerd met de gemakken van online shoppen en toegang tot het volledige assortiment, van A- tot J-cup in alle bestaande modellen, van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda.

Met de komst van het Styling Center wil Lincherie de consument een unieke omni-channel shopbeleving bieden. Hoewel de winkel weliswaar niet beschikt over een fysieke stock, biedt Lincherie consumenten de keuze uit haar complete assortiment van Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda. Alle modellen, stijlen en maten zijn beschikbaar om te passen. Met name dat laatste is bijzonder, aangezien een reguliere winkel vaak over een beperkte selectie van maten en modellen beschikt. Tijdens een bezoek aan het Lincherie Styling Center wordt er enkel gepast met pasbeha’s en gekozen uit een inspiratiecollectie. De inspiratiecollectie is slechts beschikbaar in één maat, maar op deze manier kan de consument toch de verschillende stijlen, kleuren en materialen zien én voelen.

'70% van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde BH. De juiste lingerie geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Met ons netwerk van meer dan 35 winkels bereiken we al heel wat Nederlandse vrouwen via onze paskamers en onze unieke Lingerie Styling service. Tegelijkertijd merken we ook dat meer en meer vrouwen hun lingerie online kopen, een trend waarop Lincherie vol wil inzetten. Daarom wilden we speciaal voor die vrouwen een plek creëren waar het beste van twee werelden samenkomt: de unieke paskamerservice, gecombineerd met het gemak van online shoppen: het meest uitgebreide assortiment en gratis verzending en retournering', aldus Annelies Braeckman, retail manager Lincherie.

Advies op maat
Het shoppen voor lingerie kan voor vrouwen hoogdrempelig aanvoelen. Met dit nieuwe concept richt Lincherie zich op vrouwen die goed advies wensen, maar graag zelf rustig een setje willen uitkiezen. Een bezoek aan het Lincherie Styling Center start daarom met gratis en vrijblijvend advies op maat. Lingerie Styling in haar meest pure vorm. De winkel beschikt over vier ruime en luxueuze paskamers en een gepatenteerde Lincherie 3D-scanspiegel. Deze spiegel maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam, die vervolgens omgezet worden in de BH-maat van de klant. Op basis van de specifieke wensen en behoeften stelt de Lingerie Styliste een selectie samen om door te passen.

Personal Shop
Na de persoonlijke Lingerie Styling sessie wordt er online door de Lingerie Styliste een Personal Shop aangemaakt. De lounge ruimte in de winkel biedt door middel van tablets de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen of een verlanglijstje samen te stellen, dat de consument naar zichzelf kan mailen. Ideaal, aangezien er op deze manier zonder tasjes verder gewinkeld kan worden. De bestelling wordt direct in behandeling genomen, waardoor de lingerie binnen 48h op de deurmat ligt. De voorkeursstijlen en de aanbevolen maat worden opgeslagen in de Personal Shop, die 24/7 toegankelijk is voor de klant.  Deze Personal Shop wordt bovendien steeds geüpdatet met de nieuwste collecties, passend bij haar lichaam, stijl en voorkeur, zodat vrouwen steeds efficiënt en gemakkelijk online een perfect passend lingeriesetje kunnen bestellen. Het Lincherie Styling Center is te vinden aan de Huidenstraat 28 (alias De Negen Straatjes, red.) in Amsterdam. Hieronder een beeldimpressie. (PvWK, bron: LSC)


     De nieuwe Lincherie  (fotocredit LSC voor MarketingTribune)

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken