4you Accountancy ontvangt eerste Miki Award

4you Accountancy ontvangt eerste Miki Award
  • B2b
  • 21 mei 2015 @ 14:30
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • AwardsZakelijk

Op 20 mei jongstleden zijn in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Miki’s uitgereikt. Het nieuwe keurmerk voor sociale ondernemingen. 4you Accountancy is één van de ontvangers van deze award. De organisatie van de bijeenkomst van het Keurmerk Sociale Ondernemingen ligt bij Stichting Stadsmensen in Den Haag. KPN, ING en De Haagsche Business Club sponsoren het initiatief.

Keurmerk Sociale Onderneming wil een beweging in gang zetten die ervoor zorgt dat veel mensen meer naar elkaar gaan omkijken. Dat wil zij doen door bedrijven ‘maatschappelijk betrokken ondernemen’ als strategisch instrument in te laten zetten in de bedrijfsvoering. Zo kan die beweging tot een groot en breed gedragen succes uitgroeien.

Sociaal ondernemen
‘Het wordt tijd dat bedrijven het ‚sociale ondernemen’ gaan ontdekken. Dat betekent dat zij zich meer opstellen als een werkend onderdeel van de samenleving in breder verband. Ook laten de organisaties zien dat zij zich niet uitsluitend bezig houden met de belangen van de aandeelhouders’, aldus initiatiefnemer André Visser van Keurmerk Sociale Ondernemingen.

Reactie 4you Accountancy
Antoinette Dijkhuizen van 4you Accountancy: ‘Wij zijn zeer vereerd met de award. Het keurmerk Sociale Onderneming is nieuw en het betekent dat 4you zich als organisatie sociaal opstelt in de samenleving. Ik ben trots dat wat wij bij 4you belangrijk vinden, een sociale en winstgevende onderneming neerzetten, die ook zichtbaar is naar anderen, zowel naar mijn klanten als andere ondernemingen in het Westland.’

Happy ondernemers
In oktober 2014 won 4you al de Smart Small Award als het meest innovatieve accountantskantoor van Nederland. Als ondernemer is het belangrijk om te weten hoe je ervoor staat. Dijkhuizen: ‘Wij bieden realtime en online stuurinformatie zodat de ondernemer 24/7 betrouwbare informatie tot zijn beschikking heeft. Met één druk op de knop weten hoe je ervoor staat. Dat is mogelijk door gebruik te maken van de nieuwste technologie; van scan- en herken tot online rapportage. Al de facturen, zowel in- en verkoop, worden gescand en gemaild, daarna worden ze automatisch ingelezen in de administratie van de ondernemer. 4you wil graag haar digitale kantoor ter beschikking stellen aan meerdere kantoren, om gezamenlijk klaar te zijn voor de toekomst. We hebben één doel: Happy ondernemers.'

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken