Internationale groeiers in Cross Border Top 30

Internationale groeiers in Cross Border Top 30
  • Online
  • 2 mei 2016 @ 11:00
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • TrendsE-commerceEvenement

Welke Nederlandse online retailers veroveren succesvol het buitenland? Twinkle en Dexport geven het antwoord met de Cross Border Top 30, een nieuwe ranglijst met de 30 Nederlandse e-commerce ondernemingen die de grootste omzetgroei laten zien in het buitenland. De ranglijst wordt gepresenteerd tijdens het Cross Border E-commerce Event op 7 september 2016 in Utrecht. Een ontmoetingsplaats voor marketeers en e-commerce verantwoordelijken om van elkaar te leren en te netwerken.

Ondernemingen die succesvol cross border opereren, komen in aanmerking voor de Cross Border Top 30. Voorwaarde is dat het bedrijf primair aan consumenten verkoopt, minimaal 100.000 euro online omzet buiten Nederland én daarbij in het afgelopen kalenderjaar een buitenlandse omzetgroei van minimaal 20 procent heeft laten zien. De winnaar mag zich een jaar lang het snelst groeiende cross border e-commerce bedrijf van Nederland noemen.

De ranglijst is een gezamenlijk initiatief van Dexport en Twinkle met de bedoeling Nederlandse e-commerce organisaties die snel groeien in het buitenland in kaart te brengen.  ‘Met de toename van online verkoop, 40 procent van de wereldwijde internetgebruikers koopt producten online, neemt ook cross border e-commerce een steeds grotere plaats in’, zegt Andreas Giese, CEO van Dexport. ‘Om de Nederlandse bijdrage in deze groei in kaart te brengen hebben we de Cross Border Top 30 in het leven geroepen.’

Cross Border Event 2016
De Cross Border Top 30 wordt op 7 september 2016 bekend gemaakt op het Cross Border E-commerce Event. Tijdens dit event komen koplopers, experts en specialisten op het gebied van grenzeloos online ondernemen bij elkaar. Het jaarlijks terugkerende event is uniek in Nederland en speelt in op de behoefte van (online) retailers om aan te haken bij internationale ontwikkelingen en hun onderneming over de landsgrenzen te laten floreren. Het Cross Border Event 2016 wordt georganiseerd door Dexport en Twinkle.

Doe mee!
Een notering in de Cross Border Top 30 betekent een plek in de lijst van snelst groeiende cross border e-commerce ondernemingen. Doe mee en  profiteer een jaar lang van extra exposure. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli via de website. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken